1 0
Augļu sulas kaviārs

Dalīties sociālajos tīklos

Vai dalīties nokopējot šo saiti

Produkti

1/2 glāze Augu eļļa Bez smaržas, un kas dzesēšanas laikā paliek šķidra
1/3 glāze Augļu sula Sulai jābūt "tīrai", svaigai
1/4 tējk. Agara-agara pulveris

Augļu sulas kaviārs

Receptes īpašības
  • Vegānisks
  • Vid. Sarežģītība

Produkti

Apraksts

Dalīties

Šajā augļu sulas kaviāra receptē izmantotais agars ir želatīns uz jūras aļģu bāzes, ko izmanto, lai sabiezētu jogurtu, kas nesatur piena produktus. To var izmantot, lai pagatavotu lielisku želeju. Receptes autors bija iztēlojies šo unikālo tekstūru, mazas sulas – želejas lodītes, kas viegli baudāmas un arī skaisti izskatās, tās nosaukdams par augļu sulas kaviāru.

Soļi

1
Paveikts

Ielej eļļu garā stikla glāzē vai burciņā un atdzesē (eļļai jābūt aukstai).

2
Paveikts

Ļoti mazā katliņā uzvāra sulu un agara pulveri. Samazina vārīšanās temperatūru un tad vāra 1-2 minūtes līdz agara pulveris ir izšķīdis.

3
Paveikts

Ļauj atdzist 3-5 minūtes.

4
Paveikts

Kamēr maisījums vēl karsts, paņem konditorejas šprici un iepilda tajā sulas-agara maisījumu.

5
Paveikts

No konditorejas šprices pilieniņu veidā maisījumu pilda aukstajā eļļas glāzē. Izveidosies kaviāra lodītes, kas nogrims uz leju.

6
Paveikts

Pēc tam šīs lodītes izsijā caur sietu, lejot ārā eļļu.

7
Paveikts

Lai kaviārs saglabātos ilgāk, to ieliek ūdenī, līdz ēdiena pasniegšanai.

Antra

Sparģeļi, gatavosim.lv, Receptes
iepriekšējais
Zaļie sparģeļi citronu sviestā
Minestrone
nākamais
Minestrone
Sparģeļi, gatavosim.lv, Receptes
iepriekšējais
Zaļie sparģeļi citronu sviestā
Minestrone
nākamais
Minestrone