1 0
Augļu sulas kaviārs

Dalīties sociālajos tīklos

Vai dalīties nokopējot šo saiti

Produkti

1/2 glāze Augu eļļa Bez smaržas, un kas dzesēšanas laikā paliek šķidra
1/3 glāze Augļu sula Sulai jābūt "tīrai", svaigai
1/4 tējkarote Agara-agara pulveris

Augļu sulas kaviārs

Receptes īpašības
  • Vegānisks
  • Vid. Sarežģītība

Produkti

Apraksts

Dalīties

Šajā augļu sulas kaviāra receptē izmantotais agars ir želatīns uz jūras aļģu bāzes, ko izmanto, lai sabiezētu jogurtu, kas nesatur piena produktus. To var izmantot, lai pagatavotu lielisku želeju. Receptes autors bija iztēlojies šo unikālo tekstūru, mazas sulas – želejas lodītes, kas viegli baudāmas un arī skaisti izskatās, tās nosaukdams par augļu sulas kaviāru.

Soļi

1
Paveikts

Ielej eļļu garā stikla glāzē vai burciņā un atdzesē (eļļai jābūt aukstai).

2
Paveikts

Ļoti mazā katliņā uzvāra sulu un agara pulveri. Samaziniet vārīšanās temperatūru un tad vāriet 1-2 minūtes līdz agara pulveris ir izšķīdis.

3
Paveikts

Ļaujiet atdzist 3-5 minūtes.

4
Paveikts

Kamēr maisījums vēl karsts, jāpaņem konditorejas šprice un jāiepilda tajā sulas-agara maisījums.

5
Paveikts

No konditorejas šprices pilieniņu veidā maisījums jāiepilda aukstajā eļļas glāzē. Izveidosies kaviāra lodītes, kas nogrims uz leju.

6
Paveikts

Pēc tam šīs lodītes jāizsijā caur sietu, lejot ārā eļļu.

7
Paveikts

Lai kaviārs saglabātos ilgāk, to ieliek ūdenī, līdz ēdiena pasniegšanai.

Gatavosim.lv

Sparģeļi gatavosim.lv
iepriekšējais
Zaļie sparģeļi citronu sviestā
Sparģeļi gatavosim.lv
iepriekšējais
Zaļie sparģeļi citronu sviestā