0 0
Cepta puķkāpsota un kartupeļu karija zupa

Dalīties sociālajos tīklos

Vai dalīties nokopējot šo saiti

Produkti

Norādītās porcijas
10 g Koriandrs
10 g Ķimenes
8 g Kanēlis
8 g Kurkuma
1 galviņa Puķkāposts Neliela
30 g Olīveļļa
1 Sīpols(i)
150 g Burkāns(i)
3 daiviņas Ķiploks(i)
5 g Ingvers
1 Sarkanais čili pipars
400 ml Tomātu sula bez sāls
1 l Dārzeņu buljons
450 g Kartupeļi (lis)
450 g Saldais (ie) kartupelis (ļi)
5 g Laima miza
30 ml Citronu sula
400 ml Kokosriekstu piens
2 šķipsniņa Sāls
2 šķipsniņa Melnie pipari
1 šķipsniņa Sarkanie pipari

Uzturvērtība

15 g
Tauki
5 g
Proteīns
33 g
Ogļhidrāti
8 g
Cukurs
272 kcal.
Kalorijas

Cepta puķkāpsota un kartupeļu karija zupa

Receptes īpašības
  • Ass ēdiens
  • Bezglutēna
  • Vegānisks
  • 140 min.
  • Porcijas 8
  • Vid. Sarežģītība

Produkti

Apraksts

Dalīties

Šī cepto puķkāpostu zupa ar bagātīgo garšvielu maisījumu būs piemērota tiem, kas nebaidās no bagātīgas garšas, ar pavisma nelielu asumiņu.

Soļi

1
Paveikts

Uzsilda krāsni līdz 230 grādiem C.

2
Paveikts

Sajauc koriandru ar ķimenēm, kanēli, kurkumu, sāli, pipariem, sarkanos piparus mazā bļodiņā.

3
Paveikts

Sagriež puķkāpostu mazākos gabaliņos, samaisa kopā ar 15ml eļļas, apkaisa ar ēdamkaroti garšvielām.

4
Paveikts

Izkaisa puķkāpostus uz cepamās pannas. Liek cepeškrāsnī uz 15 līdz 20 minūtēm, kamēr tie kļūst brūngani.

5
Paveikts

Katliņu ar 15ml eļļas uzsilda uz vidēji lielas uguns. Pievieno sagrieztus sīpolus, sarīvētu burkānu un cep vienlaicīgi maisot, kamēr tie kļūst brūngani, 3 līdz 4 minūtes.

6
Paveikts

Turpina maisot cept uz mazākas uguns līdz sīpoli kļūst mīksti, pievieno ķiploku, ingveru, čilli un atlikušo garšvielu maisījumu. Cep, maisot vēl minūti.

7
Paveikts

Iemaisa iekšā tomātu sulu, iemaisot atlikušos brūnos gabaliņus, un vāra minūti.

8
Paveikts

Pievieno buljonu, saldos kartupeļus, kartupeļus, laima miziņu un sulu. Uzliek vāku un vāra virs lielas uguns. Nogrieā uguni, kad sāk vārīties un maisa ik pa laiciņam, līdz dārzeņi ir mīksti. 35 līdz 40 minūtes.

9
Paveikts

Iemaisa kokosriektu pienu un saceptos puķkāpostus. Uzvāra, lai viss sasilst.

10
Paveikts

Uz šķivja pasniedz ar uzkaisītu koriandru un citām garšvielām, ja vēlās.

Pupiņu salāti, gatavosim.lv, receptes
iepriekšējais
Balto pupiņu un dārzeņu salāti
Zaļie salāti, gatavosim.lv, receptes
nākamais
Zaļie salāti ar Edamame pupiņām un bietēm
Pupiņu salāti, gatavosim.lv, receptes
iepriekšējais
Balto pupiņu un dārzeņu salāti
Zaļie salāti, gatavosim.lv, receptes
nākamais
Zaļie salāti ar Edamame pupiņām un bietēm