Produkti
-
1 kg Cauraugušas cūkgaļas ribiņas
-
1 Biete(s)Svaiga
-
1 PuķkāpostsNeliels un svaigs
-
1 Cukini
-
1 Sarkanā paprika
-
1 Dzeltenā paprika
-
1 Burkāns(i)
-
2 Sīpols(i)
-
4 daiviņas Ķiploks(i)
-
4 ēd.k. Olīveļļa
-
Garšvielu maisījumsSāls, pipari u.c.
Apraksts
Kas var būt labāks par tik vēderu sildošu un sātīgu vakariņu mielastu? Dārzeņu sautējums ar cūkgaļas ribiņām būs ikkatra gaumē!
Soļi
1
Paveikts
|
Pagatavošanas princips ir pavisam vienkāršs. Vispirms visus dārzeņus sagriež līdzīga lieluma (apm. 1 cm) gabaliņos. Ņem cepešpannu, lej iekšā eļļu un pievieno sagrieztos dārzeņus. Arī sīpolu un ķiploku. Sīpolu var griezt lielākos gabalos. |
2
Paveikts
|
Atsevišķā pannā liek gabaliņos sagrieztas cūkgaļas ribiņas un apcep līdz tās ir brūnas. Tad pievieno dārzeņiem. |
3
Paveikts
|
Visam ēdienam pievieno garšvielas pēc gaumes un izvēles, apsmidzina vēl nedaudz ar eļļu, kārtīgi viscaur izmaisa un liek iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī uz apmēram 180 – 200 grādiem. |
4
Paveikts
|
Cep līdz gatavs apmēram 1 stundu. Ik pa laikam apmaisa. Ja vēlaties nedaudz cietākus dārzeņus, var necept tik ilgi. |