0 0
Dārzeņu sautējums ar cūkgaļas ribiņām

Dalīties sociālajos tīklos

Vai dalīties nokopējot šo saiti

Produkti

Norādītās porcijas
1 kg Cauraugušas cūkgaļas ribiņas
1 Biete(s) Svaiga
1 Puķkāposts Neliels un svaigs
1 Cukini
1 Sarkanā paprika
1 Dzeltenā paprika
1 Burkāns(i)
2 Sīpols(i)
4 daiviņas Ķiploks(i)
4 ēd.k. Olīveļļa
Garšvielu maisījums Sāls, pipari u.c.

Dārzeņu sautējums ar cūkgaļas ribiņām

  • 90 min.
  • Porcijas 6
  • Viegli

Produkti

Apraksts

Dalīties

Kas var būt labāks par tik vēderu sildošu un sātīgu vakariņu mielastu? Dārzeņu sautējums ar cūkgaļas ribiņām būs ikkatra gaumē!

Soļi

1
Paveikts

Pagatavošanas princips ir pavisam vienkāršs. Vispirms visus dārzeņus sagriež līdzīga lieluma (apm. 1 cm) gabaliņos. Ņem cepešpannu, lej iekšā eļļu un pievieno sagrieztos dārzeņus. Arī sīpolu un ķiploku. Sīpolu var griezt lielākos gabalos.

2
Paveikts

Atsevišķā pannā liek gabaliņos sagrieztas cūkgaļas ribiņas un apcep līdz tās ir brūnas. Tad pievieno dārzeņiem.

3
Paveikts

Visam ēdienam pievieno garšvielas pēc gaumes un izvēles, apsmidzina vēl nedaudz ar eļļu, kārtīgi viscaur izmaisa un liek iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī uz apmēram 180 – 200 grādiem.

4
Paveikts

Cep līdz gatavs apmēram 1 stundu. Ik pa laikam apmaisi. Ja vēlaties nedaudz cietākus dārzeņus, varat necept tik ilgi.

Gatavosim.lv

iepriekšējais
Krāsnī cepta zoss ar kartupeļiem un āboliem
nākamais
Meža gaļa vīna marinādē
iepriekšējais
Krāsnī cepta zoss ar kartupeļiem un āboliem
nākamais
Meža gaļa vīna marinādē