0 0
Eksotiskais mango gelato

Dalīties sociālajos tīklos

Vai dalīties nokopējot šo saiti

Produkti

840 g Mango Sasaldēts un gabaliņos
400 ml Kokosriekstu piens
1 tējk. Vaniļas ekstrakts
5 tējk. Agaves sīrups Var izmantot arī citu saldinātāju, piem., medu vai kļavu sīrupu
Šķipsniņa Sāls

Eksotiskais mango gelato

Receptes īpašības
  • Vegānisks

Svarīgi! Gelato ir jāuzglabā temperatūrā, kas nav zemāka par -12'C, lai nemainītos deserta maigā tekstūra. No saldētavas jāizņem aptuveni 10-15 minūtes pirms pasniegšanas.

  • 10 min. + saldēšana
  • Vid. Sarežģītība

Produkti

Apraksts

Dalīties

Mango gelato ir lieliska alternatīva vegāniem. Ta izgatavošanā nav izmantots neviens dzīvnieku valsts produkts. Arī tā pagatavošana ir daudz ātrāka, tomēr tas garšo tikpat atsvaidzinoši un lieliski kā jebkurš cits gelato.

Soļi

1
Paveikts

Visas sastāvdaļas ievieto blenderī un blendē, līdz tiek iegūta viendabīga, bieza masa.

2
Paveikts

Sagatavoto gelato masu ievieto saldētavai piemērotā traukā un liek saldēties. Ik pēc 30 minūtēm apmaisa, lai novērstu ledus kristālu veidošanos.

iepriekšējais
Bagātīgais šokolādes gelato
nākamais
Mājās gatavotas pastas nūdeles
iepriekšējais
Bagātīgais šokolādes gelato
nākamais
Mājās gatavotas pastas nūdeles