0 0
Grilēta kukurūza ar sieru un laima majonēzi

Dalīties sociālajos tīklos

Vai dalīties nokopējot šo saiti

Produkti

6 vālītes Kukurūza bez mizas
4 ēd.k. Majonēze
Olīveļļa
2 Laims(i)
1 tējk. Paprikas pulveris
90 g Cietais siers

Grilēta kukurūza ar sieru un laima majonēzi

  • Vid. Sarežģītība

Produkti

Apraksts

Dalīties

Nākamreiz, kad cepsiet gaļu uz grila, izmēģiniet arī kukurūzas cepšanu – nenožēlosiet!

Soļi

1
Paveikts

Majonēzi sajauc ar nedaudz olīveļļu, 2 laimu miziņām un 1 laima sulu. Pēc garšas pievieno papildus laima sulu. Izsmērē majonēzi uz šķīvīša, pārber pāri papriku un noliek malā. Uz vēl viena šķīvīša izber rīvētu cieto sieru.
Kukurūzas vālītes atstāj ūdenī uz 30 minūtēm.

2
Paveikts

Uz vidēja karstuma grila apcep kukurūzu no visām pusēm, pakāpeniski to griežot. Apmēram 12-15 minūtes, kamēr kukurūza ir palikusi skaisti brūna.

3
Paveikts

Katru kukurūzas vālīti iemērc majonēzē un apviļā sierā. Lai labi garšo!

Kartupeļu salāti, gatavosim.lv, receptes
iepriekšējais
Kartupeļu salāti ar skābo krējumu un piparmētru
Sojšļiks, gatavosim.lv, receptes
nākamais
Sojšliks ar sāli un pipariem
Kartupeļu salāti, gatavosim.lv, receptes
iepriekšējais
Kartupeļu salāti ar skābo krējumu un piparmētru
Sojšļiks, gatavosim.lv, receptes
nākamais
Sojšliks ar sāli un pipariem