Produkti
- 6 vālītes Kukurūzabez mizas
- 4 ēd.k. Majonēze
- Olīveļļa
- 2 Laims(i)
- 1 tējk. Paprikas pulveris
- 90 g Cietais siers
Apraksts
Soļi
1 Paveikts | Majonēzi sajauc ar nedaudz olīveļļu, 2 laimu miziņām un 1 laima sulu. Pēc garšas pievieno papildus laima sulu. Izsmērē majonēzi uz šķīvīša, pārber pāri papriku un noliek malā. Uz vēl viena šķīvīša izber rīvētu cieto sieru. |
2 Paveikts | Uz vidēja karstuma grila apcep kukurūzu no visām pusēm, pakāpeniski to griežot. Apmēram 12-15 minūtes, kamēr kukurūza ir palikusi skaisti brūna. |
3 Paveikts | Katru kukurūzas vālīti iemērc majonēzē un apviļā sierā. Lai labi garšo! |