Produkti
-
6 vālītes Kukurūzabez mizas
-
4 ēd.k. Majonēze
-
Olīveļļa
-
2 Laims(i)
-
1 tējk. Paprikas pulveris
-
90 g Cietais siers
Apraksts
Soļi
1
Paveikts
|
Majonēzi sajauc ar nedaudz olīveļļu, 2 laimu miziņām un 1 laima sulu. Pēc garšas pievieno papildus laima sulu. Izsmērē majonēzi uz šķīvīša, pārber pāri papriku un noliek malā. Uz vēl viena šķīvīša izber rīvētu cieto sieru. |
2
Paveikts
|
Uz vidēja karstuma grila apcep kukurūzu no visām pusēm, pakāpeniski to griežot. Apmēram 12-15 minūtes, kamēr kukurūza ir palikusi skaisti brūna. |
3
Paveikts
|
Katru kukurūzas vālīti iemērc majonēzē un apviļā sierā. Lai labi garšo! |