Produkti
-
80 ml Apelsīnu sula
-
45 ml Rīsu etiķis
-
45 ml Sojas mērce
-
15 ml Sezama eļļa
-
450 g Ķīnas kāposts
-
300 g Cukurzirņi
-
400 g Vistas krūtiņas fileja
-
1 Mango
-
40 g Piparmētras
-
20 g Sīpolloki
-
30 g Sezama sēklas
Apraksts
Soļi
1
Paveikts
|
Uzcep vistas fileju uz pannas ar garšvielām pēc izvēles. |
2
Paveikts
|
Sajauc sulu, etiķi, sojas mērci, sezama eļļu lielā bļodā. |
3
Paveikts
|
Pievieno saplūkātu kāpostu, zirņus, vistu, sagrieztu mango, un sīpollokus, rūpīgi samaisa. |
4
Paveikts
|
Pasniedz ar uzkaisītu piparmētru un sezama sēklām. |