Produkti
- 80 ml Apelsīnu sula
- 45 ml Rīsu etiķis
- 45 ml Sojas mērce
- 15 ml Sezama eļļa
- 450 g Ķīnas kāposts
- 300 g Cukurzirņi
- 400 g Vistas krūtiņas fileja
- 1 Mango
- 40 g Piparmētras
- 20 g Sīpolloki
- 30 g Sezama sēklas
Apraksts
Soļi
1 Paveikts | Uzcep vistas fileju uz pannas ar garšvielām pēc izvēles. |
2 Paveikts | Sajauc sulu, etiķi, sojas mērci, sezama eļļu lielā bļodā. |
3 Paveikts | Pievieno saplūkātu kāpostu, zirņus, vistu, sagrieztu mango, un sīpollokus, rūpīgi samaisa. |
4 Paveikts | Pasniedz ar uzkaisītu piparmētru un sezama sēklām. |