0 0
Karstvīns ar apelsīnu un kanēli

Dalīties sociālajos tīklos

Vai dalīties nokopējot šo saiti

Produkti

Norādītās porcijas
750 ml Sarkanvīns (sauss)
500 ml Apelsīnu sula Iesakām izmantot svaigi spiestu sulu
2 Kanēļa standziņa(s)
125 g Brūnais cukurs
1 Apelsīns(i)

Karstvīns ar apelsīnu un kanēli

  • 20 min.
  • Porcijas 6
  • Viegli

Produkti

Apraksts

Dalīties

Tumšie un aukstie ziemas vakari ir īstais laiks, kad sasildīties ar glāzi aromātiska un garda karstvīna! Gluži tāpat kā piparkūkas, arī karstvīns ir tas, kas rada īpaši patīkamu svētku noskaņu ziemas sezonā. Tā pagatavošana mājas apstākļos nemaz nav sarežģīta – ieskaties mūsu receptē un pagatavo gardo ziemas dzērienu!

Soļi

1
Paveikts

Lielā katlā ielej svaigi spiestu apelsīnu sulu un sarkanvīnu. Pievieno brūno cukuru, vairākās daļās sadalītas kanēļa standziņas, nedaudz apelsīna miziņas, kā arī šķēlītēs sagrieztu apelsīnu.

2
Paveikts

Katlu liek uz vidējas uguns un karsē, līdz cukurs izkūst. Pēc tam turpina karsēt uz mazas uguns aptuveni 10 minūtes. Jāuzmana, lai karstvīns nesāk vārīties, jo tādā gadījumā iztvaicēs alkohols un dzēriena garša tiks sabojāta.

3
Paveikts

Karstvīnu visbiežāk pasniedz biezās stikla krūzēs ar ērtu osiņu. Pirms pasniegšanas var dekorēt ar apelsīna šķēlītēm vai citām piedevām pēc izvēles.

Salāti ar tunci, čili un kokosriekstu
iepriekšējais
Salāti ar tunci, čili un kokosriekstu
nākamais
Karamelizēti burkāni
Salāti ar tunci, čili un kokosriekstu
iepriekšējais
Salāti ar tunci, čili un kokosriekstu
nākamais
Karamelizēti burkāni