0 0
Ķirbju zupa taizemiešu gaumē

Dalīties sociālajos tīklos

Vai dalīties nokopējot šo saiti

Produkti

Norādītās porcijas
1.5 kg Ķirbis Notīrīts, sagriezts gabaliņos
4 tējk. Olīveļļa
1 Sīpols(i) Sasmalcināts
1 ēd.k. Svaigs ingvers Smalki rīvēts
3-4 ēd.k. Sarkanā karija pasta
400 ml Kokosriekstu piens
850 ml Dārzeņu buljons
Kaltēts baziliks Pēc garšas
1 Laims(i)
Sāls
Malti melnie pipari

Uzturvērtība

15 g
Tauki
4 g
Proteīns
11 g
Ogļhidrāti
192 kcal
Kalorijas

Ķirbju zupa taizemiešu gaumē

Receptes īpašības
  • Ass ēdiens
  • 65 min.
  • Porcijas 6
  • Viegli

Produkti

Apraksts

Dalīties

Ķirbju zupas ir īpašas ar to, ka tās var pagatavot neskaitāmi dažādos veidos pēc sirds patikas. Šoreiz piedāvājam aromātisku, sildošu un sātīgu ķirbju zupu ar eksotisku akcentu. Sevišķi labi garšos pikantu ēdienu cienītājiem!

Soļi

1
Paveikts

Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180 grādiem.

2
Paveikts

Ķirbi izliek uz cepešpannā ieklāta cepampapīra. Pārlaista ar pusi no kopējā olīveļļas daudzuma (2 tējk.) un pārber ar kaltētu baziliku. Cep 180 grādos 20-30 minūtes, līdz ķirbis kļūst zeltains un mīksts.

3
Paveikts

Kamēr ķirbis cepas, pannā uzkarsē atlikušo eļļas daudzumu, apcep sīpolu un ingveru, līdz tie kļūst mīkstāki. Lēni iemaisa karija pastu, pievieno krāsnī ceptos ķirbja gabaliņus, kokosriekstu pienu un dārzeņu buljonu.

4
Paveikts

Karsē uz lēnas uguns apmēram 5 minūtes.

5
Paveikts

Zupu mazliet atdzesē un sablendē līdz viendabīgai konsistencei. Lai baudītu karstu zupu, to pārlej katlā un uzsilda līdz vēlamajai temperatūrai.

6
Paveikts

Pievieno sāli, piparus un laima sulu pēc garšas. Labu apetīti!

Gatavosim.lv

iepriekšējais
Amaretti Casperiani
nākamais
Vegānas ķirbju pankūkas
iepriekšējais
Amaretti Casperiani
nākamais
Vegānas ķirbju pankūkas