0 0
Kokosriekstu – banānu bumbiņas

Dalīties sociālajos tīklos

Vai dalīties nokopējot šo saiti

Produkti

Norādītās porcijas
5 Banāns(i)
115 g Cukurs
275 g Kviešu milti
100 g Kokosrieksts Svaigs un smalki sarīvēts (var aizvietot ar kokosriekstu skaidiņām)
Rapšu eļļa Var izvēlēties arī citu eļļu
Pūdercukurs Pasniegšanai (pēc izvēles)

Uzturvērtība

Kokosriekstu – banānu bumbiņas

Virtuve:
  • 30 min.
  • Porcijas 5
  • Viegli

Produkti

Apraksts

Dalīties

Maldīvu salu virtuve ir bagāta ar neparastiem, eksotiskiem, taču ļoti gardiem ēdieniem. Tradicionālais maldīviešu deserts, kokosriekstu un banānu bumbiņas jeb dhonkeyo kahuku, tiek gatavots no svaiga kokosrieksta un banāniem. Vienkārši un ātri pagatavojams našķis ar eksotiskām garšu niansēm! Ja vēlies uzzināt vairāk par Maldīvu salām un to tradicionālajiem ēdieniem, Tev ir iespēja doties piedzīvojumiem bagātā izaugsmes ceļojumā uz Maldīvu salām! Plašāka informācija šeit.

Soļi

1
Paveikts

Banānus nomizo un samīca ar dakšu, līdz tiek iegūta biezeņa konsistence.

2
Paveikts

Biezenim pievieno visas pārējās sastāvdaļas un rūpīgi apmaisa, lai iegūtu viendabīgu masu. Vislabāk garšos, ja tiks izmantots svaigs, smalki sarīvēts kokosrieksts, taču, ja tāds nav pieejams, vari to aizvietot ar kokosriekstu skaidiņām.

3
Paveikts

Katlā vai fritierī uzkarsē eļļu līdz 180 grādu temperatūrai. No mīklas veido mazas bumbiņas (galda tenisa bumbiņas izmērā) un cep eļļā, līdz tās kļūst zeltaini brūnas.

4
Paveikts

Pēc cepšanas bumbiņas nosusina uz papīra salvetes.

5
Paveikts

Pirms pasniegšanas pārkaisa ar pūdercukuru. Labu apetīti!

iepriekšējais
Klasiskā medus kūka
Salāti ar tunci, čili un kokosriekstu
nākamais
Salāti ar tunci, čili un kokosriekstu
iepriekšējais
Klasiskā medus kūka
Salāti ar tunci, čili un kokosriekstu
nākamais
Salāti ar tunci, čili un kokosriekstu