0 0
Krāsnī cepti ķirbju plācenīši ar āboliem

Dalīties sociālajos tīklos

Vai dalīties nokopējot šo saiti

Produkti

Norādītās porcijas
450 g Ķirbis Nomizots, attīrīts
100 g Pilnpiena biezpiens
1 Ābols(i) Vidēja lieluma
1 tējk. Manna
1 Vistu ola(s)
2 ēd.k. Augu eļļa
70 ml Piens
Sāls Pēc garšas
Cukurs Pēc garšas

Uzturvērtība

14 g
Tauki
8 g
Proteīni
10 g
Ogļhidrāti
206 kcal
Kalorijas

Krāsnī cepti ķirbju plācenīši ar āboliem

  • 50 min.
  • Porcijas 4
  • Viegli

Produkti

Apraksts

Dalīties

Aromātiski, gaisīgi un saldi – tieši tādi ir krāsnī cepti ķirbju plācenīši ar āboliem un biezpienu. Tie piepilda māju ar tik ļoti kārdinošu smaržu, ka neviens nespēs no tiem atteikties!

Soļi

1
Paveikts

Ķirbi smalki sarīvē.

2
Paveikts

Pannā uzkarsē augu eļļu un pievieno sarīvēto ķirbi, pienu, mannu, sāli un cukuru pēc garšas. Karsē uz lēnas uguns apmēram 10 minūtes, nepārtraukti maisot. Pēc tam masai ļauj atdzist līdz istabas temperatūrai.

3
Paveikts

Ķirbja masai pievieno biezpienu un olu, rūpīgi samaisa.

4
Paveikts

Ābolu sīki sasmalcina un pievieno iepriekš sagatavotajai masai, samaisa.

5
Paveikts

Cepešpannu iesmērē ar eļļu. No masas veido neliela izmēra plācenīšus un izvieto uz cepešpannas.

6
Paveikts

Plācenīšus cep 180 grādos 15-20 minūtes, līdz tie iegūst zeltainu nokrāsu. Pasniedz ar krējumu, ievārījumu vai medu pēc izvēles.

Vegāniskas ķirbju pankūkas
iepriekšējais
Vegāniskas ķirbju pankūkas
nākamais
Vegāna ķirbju zupa
Vegāniskas ķirbju pankūkas
iepriekšējais
Vegāniskas ķirbju pankūkas
nākamais
Vegāna ķirbju zupa