0 0
Laša karpačo

Dalīties sociālajos tīklos

Vai dalīties nokopējot šo saiti

Produkti

Norādītās porcijas
500 g Laša fileja
20 g Zaļie lociņi
1 gab. Gurķis(i)
60 g Kaperi
2 gab. Citrons(i)
100 ml Olīveļļa
Sāls
Melnie pipari

Laša karpačo

Virtuve:
  • 10 min.
  • Porcijas 4
  • Viegli

Produkti

Apraksts

Dalīties

Soļi

1
Paveikts

Laša fileju ieliek saldētavā uz pusstundu, lai to atdzesētu un varētu plāni sagriezt. Kad lasis ir atdzesēts, rūpīgi sagriež lasi lielās, bet plānās plāksnēs. Saliek laša plāksnes uz plakana šķīvja vienā kārtā.

2
Paveikts

Nomizo gurķi un sagriež garās plāksnēs. Plāksnes uzliek virsū lasim.

3
Paveikts

Ar šķērēm, virs porcijas, sasmalcina zaļos sīpolu lociņus.

4
Paveikts

Kaperus izņem no burkas un nomazgā ūdenī. Uzliek uz laša un gurķa.

5
Paveikts

Izspiež citrona sulu un ar konditorejas otu ieziež karpačo. Vislabāk ir tieši ieziest nevis apliet, citādāk sanāks nevienmērīgi. Ar nelielu strūkliņu aplej visu porciju ar olīveļļu.

6
Paveikts

Apkaisa ar sāli un pipariem, uzklāj pārtikas plēvi un ieliek ledusskapī uz 20 minūtēm. Šajā laikā lasis citrona sulā un olīveļļā pagatvosies līdz galam un garšos izcili!

Antra

Minestrone
iepriekšējais
Minestrone
Smūtijs, gatavosim.lv, recepte
nākamais
Ananasu smūtijs
Minestrone
iepriekšējais
Minestrone
Smūtijs, gatavosim.lv, recepte
nākamais
Ananasu smūtijs