0 0
Mājās gatavotas pastas nūdeles

Dalīties sociālajos tīklos

Vai dalīties nokopējot šo saiti

Produkti

500 g Kviešu milti
6 Vistu ola(s) 4 dzeltenumi, 2 neatdalītas
1 ēdamk. Olīveļļa
Šķipsiņa Sāls

Mājās gatavotas pastas nūdeles

  • 40 min.
  • Viegli

Produkti

Apraksts

Dalīties

Mājās gatavota pasta – bez plaši izmantotās pastas veidošanas ierīces. Šīs pastas nūdeles var izmantot ar jebkāda veida mērcēm, tajās pastu vienkārši apviļājot. Sāc veido pastu pats – tas ir tā vērts!

Soļi

1
Paveikts

Vislabāk iesakām šo veikt uz galda virsmas nevis bļodā. Ar miltiem uz galda virsmas izveido bedrīti, kurā ievieto visas olas, olīveļļu un šķipsniņu sāls.

2
Paveikts

Visu esošo ar dakšu lēnām saimaisa, kamēr sāk veidoties mīkla. Kad mīkla izveidojusies, to sāk mīcīt ar rokām.
Svarīgi mīklā iemīcīt pietiekami daudz miltus, lai pasta būtu mīksta un viegla. To jādara aptuveni 8 minūtes.

3
Paveikts

Kad mīkla gatava to novieto 30 minūtes atpūsties.

4
Paveikts

Kad mīkla atpūtusos, to sagriež 8 vienādās daļas. Ar katru daļu jāstrādā atsevišķi.
Mīklu izrullē līdz tam brīdim, kad viņu turot var redzēt savus pirkstus,

5
Paveikts

Izrullēto mīklu saloka vairākos slāņos un sākot no vienas malas griežot veido nūdeles.
Vēlams nūdeles pakaŗt, lai tās nesalīp kopā, kā arī apviļāt to miltos

6
Paveikts

Lai pagatavotu izveidotās nūdeles - tās jāvāra 2 - 3 minūtes sāļā ūdenī.

Gatavosim.lv

iepriekšējais
Eksotiskais mango gelato
nākamais
Canolli ar pistācijām
iepriekšējais
Eksotiskais mango gelato
nākamais
Canolli ar pistācijām