0 0
Mājas kotletes ar krējumu

Dalīties sociālajos tīklos

Vai dalīties nokopējot šo saiti

Produkti

Norādītās porcijas
1 kg Cūkgaļa Samalta
1 Baltais sīpols
3 daiviņas Ķiploks(i)
0.3 glāzes Piens
2 ēd.k. Skābais krējums
1 Vistu ola(s)
Sāls
Melnie pipari

Mājas kotletes ar krējumu

  • 40 min.
  • Porcijas 10
  • Viegli

Produkti

Apraksts

Dalīties

Šī ir viena no pašām vienkāršākajām kotlešu receptēm – nav jāpieliek daudz pūles gatavošanā un rezultāts ir garšīgs! Par pamatu ņēmam 1 kg malto cūkgaļu, kas nav pārāk liesa. Pārējais ir pavisam vienkārši un ātri sagatavojams!

Soļi

1
Paveikts

Kotlešu masai neizmanto rīvmaizi, kā parasti to dara, jo tad tās neiznāk tik sulīgas. Arī ar olu daudzumu nevajag pārspīlēt, jo tad masa būs stīva

2
Paveikts

Maltajai gaļai pievieno 1 jēlu olu, smalki sagrieztus sīpolus un ķiplokus.

3
Paveikts

Tad pievieno 2 ēdamkarotes skābā krējuma un 1/3 glāzi piena. Pašās beigās pievieno garšvielas. Masu samaisa un atstāj uz 10 – 15 min. ievilkties.

4
Paveikts

Tad ietaukotā pannā liek gaļas plācenīšus un cep. Kad kotletes gandrīz gatavas, pannai uzliek vāku un nedaudz pasautē – tā būsim droši, ka arī kotletes vidus būs izcepies.

Smūtijs, Glāze, Salmiņš, Zaļš, Recepte
iepriekšējais
Zaļais spinātu smūtijs
Steiks, Sinepes, Kečups, Recepte
nākamais
Gards un sulīgs steiks
Smūtijs, Glāze, Salmiņš, Zaļš, Recepte
iepriekšējais
Zaļais spinātu smūtijs
Steiks, Sinepes, Kečups, Recepte
nākamais
Gards un sulīgs steiks