Produkti
- 1 kg CūkgaļaSamalta
- 1 Baltais sīpols
- 3 daiviņas Ķiploks(i)
- 0.3 glāzes Piens
- 2 ēd.k. Skābais krējums
- 1 Vistu ola(s)
- Sāls
- Melnie pipari
Apraksts
Šī ir viena no pašām vienkāršākajām kotlešu receptēm – nav jāpieliek daudz pūles gatavošanā un rezultāts ir garšīgs! Par pamatu ņēmam 1 kg malto cūkgaļu, kas nav pārāk liesa. Pārējais ir pavisam vienkārši un ātri sagatavojams!
Soļi
1 Paveikts | Kotlešu masai neizmanto rīvmaizi, kā parasti to dara, jo tad tās neiznāk tik sulīgas. Arī ar olu daudzumu nevajag pārspīlēt, jo tad masa būs stīva |
2 Paveikts | Maltajai gaļai pievieno 1 jēlu olu, smalki sagrieztus sīpolus un ķiplokus. |
3 Paveikts | Tad pievieno 2 ēdamkarotes skābā krējuma un 1/3 glāzi piena. Pašās beigās pievieno garšvielas. Masu samaisa un atstāj uz 10 – 15 min. ievilkties. |
4 Paveikts | Tad ietaukotā pannā liek gaļas plācenīšus un cep. Kad kotletes gandrīz gatavas, pannai uzliek vāku un nedaudz pasautē – tā būsim droši, ka arī kotletes vidus būs izcepies. |