0 0
Maskarpones siera garšaugu rulete

Dalīties sociālajos tīklos

Vai dalīties nokopējot šo saiti

Produkti

500 g. Maskarpones siers
1 ēd.k. Citronu sula
2 daiviņas Ķiploks(i)
2 tēj.k. Pētersīļi Sakapāti
2 tēj.k. Zaļie lociņi Sakapāti
2 tēj.k. Svaigas dilles Sakapātas
2 tēj.k. Estragons Sakapāts
Sāls Pēc garšas

Maskarpones siera garšaugu rulete

  • 30 min.
  • Viegli

Produkti

Apraksts

Dalīties

Maskarpones siers ir maigāks un saldenāks par fetu un brinzu, un labi sader ar visdažādākajiem zaļumiem. Ieteicams, pirms zaļumu pievienošanas, maskarpones sieru rūpīgi notecināt, lai pēc tam rulete nesulotu.

Soļi

1
Paveikts

Maskarpones sieru liek bļodā un puto, līdz siers kļūst mīksts un krēmīgs. Pievieno caur spiedi izspiestus ķiplokus un citronu sulu.

2
Paveikts

Citā bļodā ieber sakapātos pētersīļus, dilles un estragonu un samaisa kopā.

3
Paveikts

Paplātē vai lēzenā veidnē ieklāj alumīnija foliju un pārkaisa ar lociņiem. Liek virsū maskarpones sieru, ar lāpstiņu izlīdzina un pārkaisa ar garšaugu maisījumu. Izmantojot foliju, saritina sieru ruletē.

4
Paveikts

Uzmanīgi pārvieto ruleti uz garena, lēzena šķīvja, pārklāj ar pārtikas plēvi un uz pāris stundām ievieto ledusskapī, lai sastingst.

Gatavosim.lv

iepriekšējais
Varžu zupiņa
Sparģeļi gatavosim.lv
nākamais
Zaļie sparģeļi citronu sviestā
iepriekšējais
Varžu zupiņa
Sparģeļi gatavosim.lv
nākamais
Zaļie sparģeļi citronu sviestā