0 0
Meža gaļa vīna marinādē

Dalīties sociālajos tīklos

Vai dalīties nokopējot šo saiti

Produkti

Norādītās porcijas
2 kg Aļņa gaļa
1 Sīpols(i)
Sāls
Kviešu milti
2 ēd.k. Skābais krējums
Marināde
500 ml Sarkanvīns (sauss)
1 Citrons(i)
2 Sīpols(i)
10 Melnie pipari
10 Smaržīgie pipari
20 Kadiķu ogas
12 Žāvētas melnās plūmes
1 daiviņa Ķiploks(i)
1 Lauru lapa(s)

Meža gaļa vīna marinādē

  • 120 min.
  • Porcijas 6
  • Vid. Sarežģītība

Produkti

  • Marināde

Apraksts

Dalīties

Ja esat sātīgas gaļas un gardas marinādes cienītāji, šī Meža gaļa vīna marinādē būs jūsu gaumē!

Soļi

1
Paveikts

Marināde

Marinādes sastāvdaļas sajauc kopā, uzvāra un kubiciņos sagrieztai gaļai vēl karstu lej virsū. Marinē 2 – 3 dienas. Tādā veidā var marinēt arī liellopu, cūkgaļu vai pat nutrijas gaļu. Marinādei var pielikt arī nedaudz citrona miziņas.

2
Paveikts

Kad gaļa iemarinējusies, gabaliņus izņem no marinādes, nosusina un apkaisa ar sāli. Tad liek ietaukotā cepamtraukā un apcep no visām pusēm. Tad pievieno plānās ripiņās sagrieztu svaigu sīpolu un no marinādes izņemtas plūmes.

3
Paveikts

Katlam uzliek vāku un liek cepeškrāsnī cepties. Gaļu ik pa laikam aplaista ar izkāstu marinādi.

4
Paveikts

Pēc 1,5 h gaļai jābūt gatavai. Katlam noņem vāku, gaļu nedaudz apkaisa ar miltiem un pievieno 2 ēdk. krējumu. Tad cep vēl 5 – 10 min.

Sautētas ribiņas, Recepte
iepriekšējais
Dārzeņu sautējums ar cūkgaļas ribiņām
Truša gaļa, Balts trauks, Recepte
nākamais
Truša gaļa pikantajā krējuma mērcē
Sautētas ribiņas, Recepte
iepriekšējais
Dārzeņu sautējums ar cūkgaļas ribiņām
Truša gaļa, Balts trauks, Recepte
nākamais
Truša gaļa pikantajā krējuma mērcē