0 0
Pancanella

Dalīties sociālajos tīklos

Vai dalīties nokopējot šo saiti

Produkti

Norādītās porcijas
300 g Grauzdēta baltmaize
250 g Tomāts(i)
1 Sarkanie sīpoli
20 g Baziliks
60 ml Olīveļļa
40 ml Sarkanvīna etiķis
Sāls

Pancanella

Receptes īpašības
  • Vegānisks
Virtuve:
  • 5 min.
  • Porcijas 4
  • Viegli

Produkti

Apraksts

Dalīties

Toskānas ieguldījums – Pancanella.
Salāti no tomātiem un etiķī mērcētu maizi.

Soļi

1
Paveikts

Maizi sagriež lielos gabalos, pārliek bļodā un aplej ar ūdeni, kas ir sajaukts ar etiķi. Atstāj uz 30 minūtēm, lai maize uzsūktu šķidrumu.

2
Paveikts

Sagriež sīpolus salmiņos, tomātus vidējos gabaliņos, bet bazilika lapas saplēš ar rokām.

3
Paveikts

Atspiež maizi ar rokām un pārliek tīrā bļodā.

4
Paveikts

Sagatavotos dārzeņus pievieno maizei, pielej olīveļļu, pievieno sāli un pārmaisa.

Vistas spārniņi, Olīvas, Tomāti, Paprika, Recepte
iepriekšējais
Vista paprikas un tomātu mērcē
Gaļas un pupiņu sautējums, Sarkana bļoda, Recepte
nākamais
Pupiņu un gaļas sautējums ar čili
Vistas spārniņi, Olīvas, Tomāti, Paprika, Recepte
iepriekšējais
Vista paprikas un tomātu mērcē
Gaļas un pupiņu sautējums, Sarkana bļoda, Recepte
nākamais
Pupiņu un gaļas sautējums ar čili