0 0
Pikantais olu kultenis ar čili

Dalīties sociālajos tīklos

Vai dalīties nokopējot šo saiti

Produkti

Norādītās porcijas
16 Vistu ola(s)
2 Sīpols(i)
2 pākstis Sarkanais čili pipars
2 ēd.k. Sviests
5 ēd.k. Tomāti savā sulā Gabaliņos
150 ml Gāzēts minerālūdens
1 tējk. Romiešu ķimenes Maltas
1 tējk. Kurkuma
1 tējk. Kardamons
1 ēd.k. Svaigs koriandrs Sakapāts
Sāls

Pikantais olu kultenis ar čili

Receptes īpašības
  • Ass ēdiens
  • 30 min.
  • Porcijas 6
  • Vid. Sarežģītība

Produkti

Apraksts

Dalīties

Šajā receptē garšvielu un piedevu izvēlei ir tikai viens nosacījums, proti, lai tās būtu pietiekami pikantas un sildošas. Arī zaļumu izvēle ir katra paša ziņā.

Soļi

1
Paveikts

Sīpolus nomizo un sakapā. Čilī pākstis iztīra un mīkstumu sagriež smalkās strēmelītēs.

2
Paveikts

Olas sakuļ ar tomātiem, minerālūdeni un sāli.

3
Paveikts

Sīpolus samaisa ar čilī un garšvielām. Pannā sakarsē sviestu, ieber sīpolu un garšvielu maisījumu un cep 4-5 minūtes.

4
Paveikts

Pievieno sakultās olas un maisot cep, līdz kultenis sabiezē.

Mannā putra, gatavosim.lv, recepte
iepriekšējais
Mannas un brūkleņu zupa
panna kotta, gatavosim.lv, receptes
nākamais
Zilā panna kotta
Mannā putra, gatavosim.lv, recepte
iepriekšējais
Mannas un brūkleņu zupa
panna kotta, gatavosim.lv, receptes
nākamais
Zilā panna kotta