Produkti
-
16 Vistu ola(s)
-
2 Sīpols(i)
-
2 pākstis Sarkanais čili pipars
-
2 ēd.k. Sviests
-
5 ēd.k. Tomāti savā sulāGabaliņos
-
150 ml Gāzēts minerālūdens
-
1 tējk. Romiešu ķimenesMaltas
-
1 tējk. Kurkuma
-
1 tējk. Kardamons
-
1 ēd.k. Svaigs koriandrsSakapāts
-
Sāls
Apraksts
Šajā receptē garšvielu un piedevu izvēlei ir tikai viens nosacījums, proti, lai tās būtu pietiekami pikantas un sildošas. Arī zaļumu izvēle ir katra paša ziņā.
Soļi
1
Paveikts
|
Sīpolus nomizo un sakapā. Čilī pākstis iztīra un mīkstumu sagriež smalkās strēmelītēs. |
2
Paveikts
|
Olas sakuļ ar tomātiem, minerālūdeni un sāli. |
3
Paveikts
|
Sīpolus samaisa ar čilī un garšvielām. Pannā sakarsē sviestu, ieber sīpolu un garšvielu maisījumu un cep 4-5 minūtes. |
4
Paveikts
|
Pievieno sakultās olas un maisot cep, līdz kultenis sabiezē. |