Produkti
- 16 Vistu ola(s)
- 2 Sīpols(i)
- 2 pākstis Sarkanais čili pipars
- 2 ēd.k. Sviests
- 5 ēd.k. Tomāti savā sulāGabaliņos
- 150 ml Gāzēts minerālūdens
- 1 tējk. Romiešu ķimenesMaltas
- 1 tējk. Kurkuma
- 1 tējk. Kardamons
- 1 ēd.k. Svaigs koriandrsSakapāts
- Sāls
Apraksts
Šajā receptē garšvielu un piedevu izvēlei ir tikai viens nosacījums, proti, lai tās būtu pietiekami pikantas un sildošas. Arī zaļumu izvēle ir katra paša ziņā.
Soļi
1 Paveikts | Sīpolus nomizo un sakapā. Čilī pākstis iztīra un mīkstumu sagriež smalkās strēmelītēs. |
2 Paveikts | Olas sakuļ ar tomātiem, minerālūdeni un sāli. |
3 Paveikts | Sīpolus samaisa ar čilī un garšvielām. Pannā sakarsē sviestu, ieber sīpolu un garšvielu maisījumu un cep 4-5 minūtes. |
4 Paveikts | Pievieno sakultās olas un maisot cep, līdz kultenis sabiezē. |