Produkti
- 2 Tuncis2 bundžiņas tunča savā sulā
- 5 Vārīti kartupeļi
- 3 Marinēti gurķi
- LociņiDaudzums - buntīte
- 1 tējk. Sinepes
- 1 glāze Skābais krējums
- 1 ēd.k. Majonēze
- Sāls
Apraksts
Šī ir laba recepte tiem, kuriem nepatīk ilgi stāvēt pie plīts, bet patīk garšīgi paēst. Tā kā salāti ir pikanti un diezgan trekni, tad svara samazināšanas nolūkā tie nederēs, taču tiem, kuri par svaru neuztraucas, iesaku pamēģināt!
Soļi
1 Paveikts | Pirmā kārtaVisas sastāvdaļas liek kārtas. Vārītos kartupeļus uz parupjas rīves sarīvē – tā būs pirmā kārta. |
2 Paveikts | Otrā kārtaPa virsu rīvētajiem kartupeļiem kārto sīki sagrieztu marinēto gurķi. Tam pāri kārto tunci savā sulā. |
3 Paveikts | Mērces pagatavošanaPāri salātiem lej mērci, kas pagatavota no glāzes krējuma, kas sajaukts ar sinepēm un 2 ēdk. majonēzes. |
4 Paveikts | Kad mērce ir uzlieta uz salātiem, sīki sagriež lokus un birdina pa virsu. Salātus iesakam gatavot kādu brītiņu pirms ēšanas, lai garša paspēj ievilkties. Lai labi garšo! |