Produkti
-
500 ml Piens
-
3 Vistu ola(s)
-
2 ēd. k. Skābais krējums
-
1,5 ēd. k. Augu eļļa
-
3 ēd. k. Cukurs
-
3 ēd. k. Kakao pulveris
-
1 tējk. Vaniļas ekstrakts
-
200 g Kviešu milti
-
50 g Sviests
-
SālsPēc garšas
Apraksts
Pankūku veidi, pildījumi un piedevas ir tik daudz un dažādas, ka atliek vien eksperimentēt un atklāt savas mīļākās garšas! Šajā receptē piedāvājam plānās šokolādes pankūkas – saldas, gaisīgas un, protams, ļoti gardas! Iesakām pasniegt ar ķiršu ievārījumu, šokolādes mērci vai svaigām ogām.
Soļi
1
Paveikts
|
Sakuļ olas kopā ar cukuru. |
2
Paveikts
|
Klāt pievieno krējumu, augu eļļu, sāli, vaniļas ekstraktu. Rūpīgi apmaisa, pēc tam pievieno pienu un atkārtoti samaisa. |
3
Paveikts
|
Lēnām pievieno miltus un kakao pulveri. Blendē, līdz tiek iegūta viendabīga mīklas konsistence bez kunkuļiem. |
4
Paveikts
|
Uzkarsē pannu un gatavo pankūkas, katru pankūku apcepot no abām pusēm (bez eļļas vai ari pavisam minimālu eļļas daudzumu). Lai gatavās pankūkas nesaliptu kopā, tās var apsmērēt ar sviestu. |
5
Paveikts
|
Pasniedz ar piedevām pēc izvēles. Īpaši labi garšo ar ķiršu ievārījumu, šokolādes mērci, svaigām ogām un augļiem. Labu apetīti! |