2 0
Plānās šokolādes pankūkas

Dalīties sociālajos tīklos

Vai dalīties nokopējot šo saiti

Produkti

Norādītās porcijas
500 ml Piens
3 Vistu ola(s)
2 ēd. k. Skābais krējums
1,5 ēd. k. Augu eļļa
3 ēd. k. Cukurs
3 ēd. k. Kakao pulveris
1 tējk. Vaniļas ekstrakts
200 g Kviešu milti
50 g Sviests
Sāls Pēc garšas

Plānās šokolādes pankūkas

  • 30 min.
  • Porcijas 4
  • Viegli

Produkti

Apraksts

Dalīties

Pankūku veidi, pildījumi un piedevas ir tik daudz un dažādas, ka atliek vien eksperimentēt un atklāt savas mīļākās garšas! Šajā receptē piedāvājam plānās šokolādes pankūkas – saldas, gaisīgas un, protams, ļoti gardas! Iesakām pasniegt ar ķiršu ievārījumu, šokolādes mērci vai svaigām ogām.

Soļi

1
Paveikts

Sakuļ olas kopā ar cukuru.

2
Paveikts

Klāt pievieno krējumu, augu eļļu, sāli, vaniļas ekstraktu. Rūpīgi apmaisa, pēc tam pievieno pienu un atkārtoti samaisa.

3
Paveikts

Lēnām pievieno miltus un kakao pulveri. Blendē, līdz tiek iegūta viendabīga mīklas konsistence bez kunkuļiem.

4
Paveikts

Uzkarsē pannu un gatavo pankūkas, katru pankūku apcepot no abām pusēm (bez eļļas vai ari pavisam minimālu eļļas daudzumu). Lai gatavās pankūkas nesaliptu kopā, tās var apsmērēt ar sviestu.

5
Paveikts

Pasniedz ar piedevām pēc izvēles. Īpaši labi garšo ar ķiršu ievārījumu, šokolādes mērci, svaigām ogām un augļiem. Labu apetīti!

Vegāniskie auzu pārslu cepumi
iepriekšējais
Vegāniskie auzu pārslu cepumi
Plānās spinātu pankūkas
nākamais
Plānās spinātu pankūkas
Vegāniskie auzu pārslu cepumi
iepriekšējais
Vegāniskie auzu pārslu cepumi
Plānās spinātu pankūkas
nākamais
Plānās spinātu pankūkas