Produkti
- 500 ml Piens
- 3 Vistu ola(s)
- 2 ēd. k. Skābais krējums
- 1,5 ēd. k. Augu eļļa
- 3 ēd. k. Cukurs
- 3 ēd. k. Kakao pulveris
- 1 tējk. Vaniļas ekstrakts
- 200 g Kviešu milti
- 50 g Sviests
- SālsPēc garšas
Apraksts
Pankūku veidi, pildījumi un piedevas ir tik daudz un dažādas, ka atliek vien eksperimentēt un atklāt savas mīļākās garšas! Šajā receptē piedāvājam plānās šokolādes pankūkas – saldas, gaisīgas un, protams, ļoti gardas! Iesakām pasniegt ar ķiršu ievārījumu, šokolādes mērci vai svaigām ogām.
Soļi
1 Paveikts | Sakuļ olas kopā ar cukuru. |
2 Paveikts | Klāt pievieno krējumu, augu eļļu, sāli, vaniļas ekstraktu. Rūpīgi apmaisa, pēc tam pievieno pienu un atkārtoti samaisa. |
3 Paveikts | Lēnām pievieno miltus un kakao pulveri. Blendē, līdz tiek iegūta viendabīga mīklas konsistence bez kunkuļiem. |
4 Paveikts | Uzkarsē pannu un gatavo pankūkas, katru pankūku apcepot no abām pusēm (bez eļļas vai ari pavisam minimālu eļļas daudzumu). Lai gatavās pankūkas nesaliptu kopā, tās var apsmērēt ar sviestu. |
5 Paveikts | Pasniedz ar piedevām pēc izvēles. Īpaši labi garšo ar ķiršu ievārījumu, šokolādes mērci, svaigām ogām un augļiem. Labu apetīti! |