1 0
Pupiņu un gaļas sautējums ar čili

Dalīties sociālajos tīklos

Vai dalīties nokopējot šo saiti

Produkti

Norādītās porcijas
500 g Maltā gaļa
400 g Tomāti savā sulā Var nopirkt dažāda izmēra bundžiņās veikalos
400 g Pupiņas Pupiņas var būt tomātu sulā vai parastās
2 ēd.k. Tomātu mērce
1 Sīpols(i)
2 daiviņas Ķiploks(i)
Sāls Pēc garšas
1 Sarkanais čili pipars Gadījumā, ja tomēr neesat asu ēdienu cienītājs, bet Jums garšo maltā gaļa, tomāti un pupiņas, aso čili var neizmantot, tā vietā ēdienam var pielikt vairāk parastos piparus vai kādu asāku tomātu mērci.

Pupiņu un gaļas sautējums ar čili

Receptes īpašības
  • Ass ēdiens
  • 30 min.
  • Porcijas 4
  • Viegli

Produkti

Apraksts

Dalīties

Šis ēdiens būs piemērots tiem, kuri labprāt izbauda asas izjūtas. Čili pipars pats par sevi ir ļoti ass. Labā ziņa ir tā, ka asi ēdieni padara skaidru galvu. Ja nu tomēr ir gadījies uzkost par daudz asuma, kā glābējs noderēs svaiga baltmaizes šķēle, kas lieliski palīdz šādos gadījumos.

Ar čili piparu ir jāuzmanās – īpaši asas ir tā sēklas. Jāatceras, ka pēc pipara griezšanas, jānomazgā rokas, jo gadījumā, ja tā sula nokļus acīs vai uz sejas, var rasties apdegumi!

Soļi

1
Paveikts

Sagatavošanās

Pagatavošana ir gaužām ātra un vienkārša.

Ņemam malto gaļu, sīpolu un ķiploku uz pannas apcepam.

Vispirms liek gabaliņos sagrieztu sīpolu, tad pievieno sasmalcinātu ķiploku (lai ķiploka aromāts saglabātos pilnībā, iesakam to uz dēlīša smalki sagriezt, nevis spiest caur ķiplokspiedi, jo ķiplokspiedē paliek viss labums).

Tam visam pievienojam malto gaļu un apcepam.

2
Paveikts

Kad gaļa izcepusies, liekam klāt pupiņas un tomātus gabaliņos.

3
Paveikts

Pievienojam sāli, smalki sagrieztu čili piparu, maltus melnos piparus un tomātu mērci.

4
Paveikts

Kad viss pievienots, sautējam vēl 10 minūtes. Lai garša būtu pavisam laba, pēc gatavošanas beigām pagaidām vēl 10 min., lai garšvielas ievelkas.

Lai labi garšo!

Gatavosim.lv

iepriekšējais
Vista paprikas un tomātu mērcē
nākamais
Cūkgaļa ar ananāsiem un sieru
iepriekšējais
Vista paprikas un tomātu mērcē
nākamais
Cūkgaļa ar ananāsiem un sieru