0 0
Salāti ar tunci, čili un kokosriekstu

Dalīties sociālajos tīklos

Vai dalīties nokopējot šo saiti

Produkti

Norādītās porcijas
80 g Konservēts tuncis Savā sulā vai eļļā (pēc izvēles)
1 ēd. k. Sarkanais sīpols Sīki sasmalcināts
1 ēd. k. Laima sula
1 ēd. k. Sarkanais čili pipars
3 ēd. k. Kokosrieksts Rīvēts kokosrieksta mīkstums (var aizvietot ar kokosriekstu pārslām)
Malti melnie pipari
Sāls

Salāti ar tunci, čili un kokosriekstu

Virtuve:
  • 15 min.
  • Porcijas 2
  • Viegli

Produkti

Apraksts

Dalīties

Viena no izplatītākajām sastāvdaļām Maldīvu salu virtuvē ir zivs. Visbiežāk tiek gatavots tuncis, turklāt to bauda dažādos veidos – kūpinātu, vārītu, konservētu vai sautētu. Šoreiz piedāvājam maldīviešu tradicionālā brokastu ēdiena Mas Huni jeb tunča, čili un kokosriekstu salātu recepti. Maldīvieši visbiežāk šo ēdienu pasniedz ar Roshi (plāni maizes plācenīši) un melno tēju, jo uzskata, ka tieši šādā kombinācijā ir iespējams izgaršot Mas Huni īpašās garšu nianses.

Soļi

1
Paveikts

Samaisa kopā sīki sasmalcinātu sīpolu, čili piparu un kokosriekstu (svaigu vai pārslās).

2
Paveikts

Pievieno tunci, laima sulu, kā arī sāli un piparus pēc garšas. Visu rūpīgi apmaisa.

3
Paveikts

Pasniedz ar maizes plācenīšiem vai lavašu pēc izvēles. Lai labi garšo!

Antra

Maldīvu salu virtuve
iepriekšējais
Kokosriekstu – banānu bumbiņas
nākamais
Karstvīns ar apelsīnu un kanēli
Maldīvu salu virtuve
iepriekšējais
Kokosriekstu – banānu bumbiņas
nākamais
Karstvīns ar apelsīnu un kanēli