• Sākums
  • Zupas
  • Saldo kartupeļu krēmzupa ar kokosriekstu pienu
0 0
Saldo kartupeļu krēmzupa ar kokosriekstu pienu

Dalīties sociālajos tīklos

Vai dalīties nokopējot šo saiti

Produkti

Norādītās porcijas
1 Sīpols(i)
1 ēd.k. Augu eļļa
2 tējk. Sarkanā karija pasta
1 l Dārzeņu buljons
Kinza Pēc izvēles (var aizstāt ar citiem garšaugiem, piemēram, baziliku)
100 ml Kokosriekstu piens
750 g Saldais (ie) kartupelis (ļi)
Sāls Pēc garšas
Malti melnie pipari Pēc garšas

Uzturvērtība

9.5 g
Tauki
5.3 g
Proteīni
34 g
Ogļhidrāti
231 kcal
Kalorijas

Saldo kartupeļu krēmzupa ar kokosriekstu pienu

Receptes īpašības
  • Vegānisks
  • 60 min.
  • Porcijas 4
  • Viegli

Produkti

Apraksts

Dalīties

Vai zināji, ka saldais kartupelis jeb batāte ir ne tikai gards, bet arī veselīgs sakņaugs? Tas satur lielu devu B6, A un C vitamīna. Nobaudi gardu un sātīgu saldo kartupeļu krēmzupu – tās pagatavošana ir pavisam vienkārša!

Soļi

1
Paveikts

Katlā uzkarsē augu eļļu un apcep sīki sasmalcinātu sīpolu apmēram 4-5 minūtes, līdz tas kļūst mīksts. Pievieno sarkanā karija pastu un turpina karsēt vēl 1 minūti.

2
Paveikts

Saldos kartupeļus nomizo un rupji sarīvē.

3
Paveikts

Katlā pievieno sarīvētus saldos kartupeļus un dārzeņu buljonu. Karsē līdz vārīšanās temperatūrai, pēc tam samazina uguni un turpina karsēt aptuveni 5 minūtes, līdz saldie kartupeļi kļūst mīksti.

4
Paveikts

Katlu noņem no uguns, pievieno kokosriekstu pienu, sāli un piparus.

5
Paveikts

Zupu rūpīgi sablendē līdz viendabīgai konsistencei. Vēlreiz liek uz uguns un atkārtoti uzkarsē.

6
Paveikts

Pirms pasniegšanas pārkaisa ar smalki sagrieztu kinzu vai citiem garšaugiem pēc izvēles. Labu apetīti!

iepriekšējais
Vistas gaļas zupa ar kariju
nākamais
Tomātu zupa ar jūras veltēm
iepriekšējais
Vistas gaļas zupa ar kariju
nākamais
Tomātu zupa ar jūras veltēm