0 0
Saltimbocca

Dalīties sociālajos tīklos

Vai dalīties nokopējot šo saiti

Produkti

Norādītās porcijas
100 g Prošuto
700 g Teļa gaļa
3 pušķi Šalfejs
80 g Sviests
250 ml Baltvīns
Malti melnie pipari

Uzturvērtība

28 g
Tauki
41 g
Proteīns
1 g
Ogļhidrāti
460 kcal.
Kalorijas

Saltimbocca

Virtuve:
  • 15 min.
  • Porcijas 6
  • Viegli

Produkti

Apraksts

Dalīties

Ielec mutē – tā tas tiek saukts. Īpaši gardi ar sausu baltvīnu.

Soļi

1
Paveikts

Sasilda cepeškrāsni līdz 250 grādiem. Sagriež teļa gaļu un atsit līdz biezumam 1 cm. Uzkaisa sāli, melnos piparus un uzliek uz katra gabala dažas šalfeja lapas.

2
Paveikts

Katru teļa gaļas gabalu aptin ar paršuto jeb itāļu šķiņķi. Ja gaļas gabali ir sanākuši lieli, tad ērtībai tos var sagriezt uz divām daļām.

3
Paveikts

Dziļā pannā ar biezu pamatni izkausē 30 gr sviesta, kamēr tas sāk burbuļot. Apcep gaļu līdz zeltainai garozai.

4
Paveikts

Uzmanīgi apgriež uz otru pusi, gatavo vēl dažas minūtes. Apcepto gaļu ieliek, sakarsētā līdz 180 grādiem, cepeškrāsnī uz 5 minūtēm.

5
Paveikts

Kamēr gaļā gatavojas cepeškrāsnī, pannā, kurā gatavojās gaļa, ielej vīnu. Tvaicē to, kamēr vīna daudzums pannā paliek uz trešdaļu mazāk. Intensīvi maisa un pievieno 30 gr sviesta.

6
Paveikts

Gaļu izņem no cepeškrāsns, ļauj tai nedaudz atdzist.

7
Paveikts

Pasniedzot, katru gabalu aplej ar mērci.

Gatavosim.lv

berry smoothie gatavosim.lv
iepriekšējais
Gardais smūtijs bērniem
Vitello Tonnato, Dēlis, Teļa gaļa, Prošuto, Recepte
nākamais
Vitello Tonnato
berry smoothie gatavosim.lv
iepriekšējais
Gardais smūtijs bērniem
Vitello Tonnato, Dēlis, Teļa gaļa, Prošuto, Recepte
nākamais
Vitello Tonnato