0 0
Sarkano kāpostu salāti ar vīnu

Dalīties sociālajos tīklos

Vai dalīties nokopējot šo saiti

Produkti

Norādītās porcijas
400 g Sarkanais kāposts
1 Sīpols(i)
2 Ābols(i)
2 ēd.k. Ciedru rieksti Sasmalcināti
120 ml Baltvīns
240 g Skābais krējums
1 ēd.k. Sinepes
1 ēd.k. Pētersīļi Sasmalcināti
1 ēd.k. Citronu sula
Sāls Pēc garšas
Cukurs Pēc garšas
Malti melnie pipari Pēc garšas

Sarkano kāpostu salāti ar vīnu

Virtuve:
  • 15 min.
  • Porcijas 4
  • Viegli

Produkti

Apraksts

Dalīties

Kraukšķīgie sarkano kāpostu salāti ar baltvīnu, ciedru riekstiem un āboliem ir lieliska piedeva dažādiem pamatēdieniem. Īpaši labi šie košie salāti garšo kopā ar cūkgaļas, liellopa vai vistas gaļas ēdieniem!

Soļi

1
Paveikts

Sarkano kāpostu sagriež vai rupji sarīvē, pārkaisa ar sāli un rūpīgi apmaisa.

2
Paveikts

Pievieno baltvīnu, sīki sagrieztus sīpolus un ābolus, kā arī ciedru riekstus. Rūpīgi apmaisa.

3
Paveikts

Salātiem pievieno citronu sulu, sasmalcinātus pētersīļus, krējumu, sinepes un atkārtoti apmaisa.

4
Paveikts

Pasniedz kā uzkodu vai piedevu pamatēdieniem. Labu apetīti!

Antra

iepriekšējais
Tomātu zupa ar jūras veltēm
nākamais
Cūkgaļas cepetis ar garšaugiem un ķiploku
iepriekšējais
Tomātu zupa ar jūras veltēm
nākamais
Cūkgaļas cepetis ar garšaugiem un ķiploku