Produkti
- 400 g Sarkanais kāposts
- 1 Sīpols(i)
- 2 Ābols(i)
- 2 ēd.k. Ciedru riekstiSasmalcināti
- 120 ml Baltvīns
- 240 g Skābais krējums
- 1 ēd.k. Sinepes
- 1 ēd.k. PētersīļiSasmalcināti
- 1 ēd.k. Citronu sula
- SālsPēc garšas
- CukursPēc garšas
- Malti melnie pipariPēc garšas
Apraksts
Kraukšķīgie sarkano kāpostu salāti ar baltvīnu, ciedru riekstiem un āboliem ir lieliska piedeva dažādiem pamatēdieniem. Īpaši labi šie košie salāti garšo kopā ar cūkgaļas, liellopa vai vistas gaļas ēdieniem!
Soļi
1 Paveikts | Sarkano kāpostu sagriež vai rupji sarīvē, pārkaisa ar sāli un rūpīgi apmaisa. |
2 Paveikts | Pievieno baltvīnu, sīki sagrieztus sīpolus un ābolus, kā arī ciedru riekstus. Rūpīgi apmaisa. |
3 Paveikts | Salātiem pievieno citronu sulu, sasmalcinātus pētersīļus, krējumu, sinepes un atkārtoti apmaisa. |
4 Paveikts | Pasniedz kā uzkodu vai piedevu pamatēdieniem. Labu apetīti! |