Produkti
-
6 Sarkanie sīpoli
-
Lociņi
-
2 Sarkanais čili pipars
-
1 Ķiploks(i)
-
1 Svaigs ingvers5 cm gabaliņš
-
4 ēd.k. Malti melnie pipari
-
2 ēd.k. Koriandra sēklas
-
1 tējk. Jūras sāls
-
4 ēd.k. Sojas mērce
-
2 ēd.k. Brūnais cukurs
-
750 g Tofu
Apraksts
Tofu ir fanstastisks produkts it īpaši šādās receptēs, kur tā uzdevums ir uzsūkt pēc iespējas vairāk garšu, atrodoties ļoti gardā marinādē.
Soļi
1
Paveikts
|
Nomizo un smalki sagriež sīpolus, lociņus, ķiplokus un sarkanos čili. Nomizo un sarīvē ingveru. |
2
Paveikts
|
Uz pannas apcep sīpolus, lociņus, čili, ķiplokus un ingveru apmēram 10 līdz 15 minūtes uz vidēja karstuma. Cep kamēr sīpoli paliek mīksti. |
3
Paveikts
|
MarinādeiSamaisa piparus ar koriandra sēklām un jūras sāli. Kopā ar sojas mērci un brūno cukuru cep uz pannas, kamēr mērce paliek biezāka. |
4
Paveikts
|
Sagriezt tofu 2 cm gabaliņos, apliet ar marinādi un atstāj uz pāris stundām. |
5
Paveikts
|
Tofu uzdur uz iesmiņiem un cept uz grila. Ik pa brīdim apgriezt un apsmērēt ar marinādi. |