Produkti
- 6 Sarkanie sīpoli
- Lociņi
- 2 Sarkanais čili pipars
- 1 Ķiploks(i)
- 1 Svaigs ingvers5 cm gabaliņš
- 4 ēd.k. Malti melnie pipari
- 2 ēd.k. Koriandra sēklas
- 1 tējk. Jūras sāls
- 4 ēd.k. Sojas mērce
- 2 ēd.k. Brūnais cukurs
- 750 g Tofu
Apraksts
Tofu ir fanstastisks produkts it īpaši šādās receptēs, kur tā uzdevums ir uzsūkt pēc iespējas vairāk garšu, atrodoties ļoti gardā marinādē.
Soļi
1 Paveikts | Nomizo un smalki sagriež sīpolus, lociņus, ķiplokus un sarkanos čili. Nomizo un sarīvē ingveru. |
2 Paveikts | Uz pannas apcep sīpolus, lociņus, čili, ķiplokus un ingveru apmēram 10 līdz 15 minūtes uz vidēja karstuma. Cep kamēr sīpoli paliek mīksti. |
3 Paveikts | MarinādeiSamaisa piparus ar koriandra sēklām un jūras sāli. Kopā ar sojas mērci un brūno cukuru cep uz pannas, kamēr mērce paliek biezāka. |
4 Paveikts | Sagriezt tofu 2 cm gabaliņos, apliet ar marinādi un atstāj uz pāris stundām. |
5 Paveikts | Tofu uzdur uz iesmiņiem un cept uz grila. Ik pa brīdim apgriezt un apsmērēt ar marinādi. |