Produkti
-
25 Varžu kājiņasApaļīgu varžu (der tikai zaļās vardes) ciskiņas
-
4 BaltmaizeKukulīši
-
100 g Sviests
-
2 l Gaļas buljons
-
2 Olu dzeltenumi
Apraksts
Ja nebaidaties izmēģināt jaunas lietas, šī recepte ir radīta Jums! Āzijas valstīs un Francijā šī recepte ir iecienīta.
Soļi
1
Paveikts
|
Varžu ciskiņas nomazgā un uz drēbes gabaliņa nosusina. |
2
Paveikts
|
No baltmaizītēm izņem mīkstumu un samaļ vai sagriež to kopīgā masā ar varžu ciskiņām. |
3
Paveikts
|
Tad katlā liek sviestu un sasutina ar jau minēto masu. Pielej klāt buljonu, un visu kopā vāra 30 min. |
4
Paveikts
|
Pēc tam iekuļ 2 olas dzeltenumus un izkāš pār sagrauzdētām maizes šķēlītēm. |