Produkti
- 25 Varžu kājiņasApaļīgu varžu (der tikai zaļās vardes) ciskiņas
- 4 BaltmaizeKukulīši
- 100 g Sviests
- 2 l Gaļas buljons
- 2 Olu dzeltenumi
Apraksts
Ja nebaidaties izmēģināt jaunas lietas, šī recepte ir radīta Jums! Āzijas valstīs un Francijā šī recepte ir iecienīta.
Soļi
1 Paveikts | Varžu ciskiņas nomazgā un uz drēbes gabaliņa nosusina. |
2 Paveikts | No baltmaizītēm izņem mīkstumu un samaļ vai sagriež to kopīgā masā ar varžu ciskiņām. |
3 Paveikts | Tad katlā liek sviestu un sasutina ar jau minēto masu. Pielej klāt buljonu, un visu kopā vāra 30 min. |
4 Paveikts | Pēc tam iekuļ 2 olas dzeltenumus un izkāš pār sagrauzdētām maizes šķēlītēm. |