0 0
Vegāna kvinojas zupa ar pupiņām

Dalīties sociālajos tīklos

Vai dalīties nokopējot šo saiti

Produkti

Norādītās porcijas
2 ēd.k. Olīveļļa
2 Sīpols(i)
1 Burkāns(i)
1 Selerijas kāts
200 g Konservētas baltās pupiņas
1 daiviņa Ķiploks(i)
200 g Savā sulā konservēti tomāti
800 ml Dārzeņu buljons
3 ēd.k. Kvinoja
2 ēd.k. Pētersīļi Sīki sasmalcināti
Oregano Pēc izvēles (var aizstāt ar citu garšaugu, piemēram, timiānu)
1 Lauru lapa(s)
Jūras sāls Pēc garšas
Malti melnie pipari Pēc garšas

Uzturvērtība

11 g
Tauki
7.1 g
Proteīni
26 g
Ogļhidrāti
229 kcal
Kalorijas

Vegāna kvinojas zupa ar pupiņām

Receptes īpašības
  • Bezglutēna
  • Vegānisks
  • 50 min.
  • Porcijas 4
  • Viegli

Produkti

Apraksts

Dalīties

Kvinojas zupa ar pupiņām un dārzeņiem ir lieliski piemērota rudens ēdienkartei! Tā ir sildoša, garda, kā arī veselīga. Kvinoju uzskata par unikālu produktu – tās sastāvā ir liela deva olbaltumvielu un vitamīnu, turklāt tā nesatur glutēnu.

Soļi

1
Paveikts

Katlā uzkarsē eļļu un viegli apsautē sīki sasmalcinātu sīpolu, burkānu un selerijas kātu uz vidējas uguns aptuveni 5 minūtes. Pievieno baltās pupiņas un ķiploku, turpina sautēt vēl pāris minūtes.

2
Paveikts

Konservētos tomātus sagriež gabaliņos un liek katlā.

3
Paveikts

Lej katlā dārzeņu buljonu un vāra 20 minūtes.

4
Paveikts

Zupai pievieno kvinoju, pētersīļus, oregano un lauru lapu. Vāra apmēram 15 minūtes, līdz kvinoja kļūst mīksta. Pievieno sāli un piparus pēc garšas.

iepriekšējais
Ķirbju humuss
nākamais
Lēcu krēmzupa ar svaigu piparmētru
iepriekšējais
Ķirbju humuss
nākamais
Lēcu krēmzupa ar svaigu piparmētru