0 0
Vegāniskas ķirbju pankūkas

Dalīties sociālajos tīklos

Vai dalīties nokopējot šo saiti

Produkti

Norādītās porcijas
250 g Ķirbis Nomizots, attīrīts
1/2 Banāns(i)
1 ēd.k. Cukurs
1/2 tējk. Vanilīna cukurs
1/2 tējk. Kanēlis
1/2 tējk. Cepampulveris
120 g Kviešu milti
Sāls
Saulespuķu eļļa

Vegāniskas ķirbju pankūkas

Receptes īpašības
  • Vegānisks
  • 40 min.
  • Porcijas 3
  • Viegli

Produkti

Apraksts

Dalīties

Vai piekritīsi, ka brīvdienu laiskie rīti nereti nav iedomājami bez gardām un aromātiskām pankūkām? Rudens brīvdienās palutini sevi un savus mīļos ar vegāniskām ķirbju pankūkām! Tās ir vieglas, gaisīgas, turklāt garšo kā lieliem, tā arī maziem.

Soļi

1
Paveikts

Ķirbi sagriež nelielos gabaliņos, saliek katliņā, pievieno ūdeni tādā daudzumā, lai tas nosegtu ķirbi. Vāra uz lēnas uguns, līdz ķirbis kļūst mīksts.

2
Paveikts

Nolej ūdeni un neilgi atdzesē ķirbi. Pēc tam ķirbi pārliek citā traukā, pievieno banānu un samīca ar kartupeļu stampu, līdz tiek iegūta viendabīga masa.

3
Paveikts

Masai pievieno sāli, kanēli, cukuru un vanilīna cukuru. Rūpīgi apmaisa.

4
Paveikts

Masā iemaisa miltus, kas iepriekš sajaukti ar cepampulveri.

5
Paveikts

Apmaisa, līdz tiek iegūta bieza, viendabīga pankūku mīkla.

6
Paveikts

Pannā uzkarsē saulespuķu eļļu, veido nelielas pankūkas un cep no abām pusēm uz vidējas uguns, līdz tās kļūst zeltainas.

7
Paveikts

Pirms pasniegšanas izceptās pankūkas nosusina no liekā eļļas daudzuma, izmantojot papīra dvieli. Pasniedz ar krējumu, ievārījumu vai medu pēc izvēles.

iepriekšējais
Ķirbju zupa taizemiešu gaumē
nākamais
Krāsnī cepti ķirbju plācenīši ar āboliem
iepriekšējais
Ķirbju zupa taizemiešu gaumē
nākamais
Krāsnī cepti ķirbju plācenīši ar āboliem