0 0
Vegānās pankūkas

Dalīties sociālajos tīklos

Vai dalīties nokopējot šo saiti

Produkti

Norādītās porcijas
200 g Pilngraudu milti
6 g Cepampulveris
350 g Mandeļu piens Nesaldināts
50 g Ābolu mērce Nesaldināta
30 g Kokosriekstu sviests Izkausēts
15 g Cukurs
5 g Vaniļas ekstrakts
1 šķipsniņa Sāls

Uzturvērtība

6 g
Tauki
6 g
Proteīns
27 g
Ogļhidrāti
3 g
Cukurs
174 kcal.
Kalorijas

Vegānās pankūkas

Receptes īpašības
  • Vegānisks
  • 75 min.
  • Porcijas 6
  • Vid. Sarežģītība

Produkti

Apraksts

Dalīties

Izmēģini kopā ar dažādām ogām, kļavu lapu sīrupu vai kādu savu iemīļotu riekstu sviestu.

Soļi

1
Paveikts

Sajuc miltus, cepamo pulveri un sāli.

2
Paveikts

Sajauc pienu, ābolu mērci, vaniļu atsevišķā bļodā. Iemaisa kopā ar sausajām sastāvdaļām. Nepārspīlē ar maisīšanu, tas var padarīt pankūkas stingras.

3
Paveikts

Uzsilda pannu, kas ir iesmērēta ar sviestu vai eļļu.

4
Paveikts

Nemaisot sviestu, kas atrodas uz pannas, ielej kausiņu ar pankūku mīklu. Cep līdz malas ir mazliet apcepušās un var redzēt burbuļus. Cep 2 līdz 4 minūtes.

5
Paveikts

Apgriež un cep vēl 2 līdz 4 minūtes līdz pankūka ir zeltaini brūna.

Cukini lazanja, gatavosim.lv, recepte
iepriekšējais
Cukini lazanja
Falafel salāti, gatavosim.lv, recepte
nākamais
Falafel salāti ar citronu-tahini mērci
Cukini lazanja, gatavosim.lv, recepte
iepriekšējais
Cukini lazanja
Falafel salāti, gatavosim.lv, recepte
nākamais
Falafel salāti ar citronu-tahini mērci