Produkti
-
200 g Pilngraudu milti
-
6 g Cepampulveris
-
350 g Mandeļu piensNesaldināts
-
50 g Ābolu mērceNesaldināta
-
30 g Kokosriekstu sviestsIzkausēts
-
15 g Cukurs
-
5 g Vaniļas ekstrakts
-
1 šķipsniņa Sāls
Apraksts
Soļi
1
Paveikts
|
Sajuc miltus, cepamo pulveri un sāli. |
2
Paveikts
|
Sajauc pienu, ābolu mērci, vaniļu atsevišķā bļodā. Iemaisa kopā ar sausajām sastāvdaļām. Nepārspīlē ar maisīšanu, tas var padarīt pankūkas stingras. |
3
Paveikts
|
Uzsilda pannu, kas ir iesmērēta ar sviestu vai eļļu. |
4
Paveikts
|
Nemaisot sviestu, kas atrodas uz pannas, ielej kausiņu ar pankūku mīklu. Cep līdz malas ir mazliet apcepušās un var redzēt burbuļus. Cep 2 līdz 4 minūtes. |
5
Paveikts
|
Apgriež un cep vēl 2 līdz 4 minūtes līdz pankūka ir zeltaini brūna. |