Produkti
-
150 g Auzu pārslas
-
1.5 Banāns(i)
-
0.5 ēd. k. Cepampulveris
-
250 ml Mandeļu piensVar izmantot arī auzu pienu
-
1 ēd. k. Augu eļļa
Apraksts
Pankūkas bez piena, miltiem, cukura un olām? Jā, tas ir iespējams, turklāt nebūt nav sarežģīti! Daudziem varētu šķist, ka pankūku pagatavošana bez ierastajām sastāvdaļām ir gluži vai neiespējamā misija, taču tas pavisam noteikti ir mīts. Ir dažādas sastāvdaļu variācijas, ar kurām var veiksmīgi aizvietot dzīvnieku izcelsmes produktus – šajā receptē liksim lietā augu pienu un auzu pārslas. No šīs receptes sastāvdaļu daudzuma sanāks apmēram 10 pankūkas. Pasniegšanai izvēlies ievārījumu, svaigus augļus vai ogas pēc izvēles.
Soļi
1
Paveikts
|
Blenderī ber auzu pārslas, sasmalcina līdz miltu konsistencei. |
2
Paveikts
|
Pievieno 1 + 1/2 banāna, cepamo pulveri un mandeļu vai auzu pienu. Blendē, līdz tiek iegūta viendabīga, samērā šķidra masa. |
3
Paveikts
|
Mīklai ļauj ievilkties apmēram 15 minūtes. |
4
Paveikts
|
Pannā uzkarsē eļļu un cep nelielas pankūciņas uz vidējas uguns no abām pusēm, līdz tām izveidojas kraukšķīga, zeltaini brūna garoziņa. |
5
Paveikts
|
Pasniedz ar ogām, augļiem vai ievārījumu pēc izvēles. Lai labi garšo! |