2 0
Vegāniskas auzu pārslu pankūkas

Dalīties sociālajos tīklos

Vai dalīties nokopējot šo saiti

Produkti

Norādītās porcijas
150 g Auzu pārslas
1.5 Banāns(i)
0.5 ēd. k. Cepampulveris
250 ml Mandeļu piens Var izmantot arī auzu pienu
1 ēd. k. Augu eļļa

Vegāniskas auzu pārslu pankūkas

Receptes īpašības
  • Vegānisks
  • 20 min.
  • Porcijas 2
  • Viegli

Produkti

Apraksts

Dalīties

Pankūkas bez piena, miltiem, cukura un olām? Jā, tas ir iespējams, turklāt nebūt nav sarežģīti! Daudziem varētu šķist, ka pankūku pagatavošana bez ierastajām sastāvdaļām ir gluži vai neiespējamā misija, taču tas pavisam noteikti ir mīts. Ir dažādas sastāvdaļu variācijas, ar kurām var veiksmīgi aizvietot dzīvnieku izcelsmes produktus – šajā receptē liksim lietā augu pienu un auzu pārslas. No šīs receptes sastāvdaļu daudzuma sanāks apmēram 10 pankūkas. Pasniegšanai izvēlies ievārījumu, svaigus augļus vai ogas pēc izvēles.

Soļi

1
Paveikts

Blenderī ber auzu pārslas, sasmalcina līdz miltu konsistencei.

2
Paveikts

Pievieno 1 + 1/2 banāna, cepamo pulveri un mandeļu vai auzu pienu. Blendē, līdz tiek iegūta viendabīga, samērā šķidra masa.

3
Paveikts

Mīklai ļauj ievilkties apmēram 15 minūtes.

4
Paveikts

Pannā uzkarsē eļļu un cep nelielas pankūciņas uz vidējas uguns no abām pusēm, līdz tām izveidojas kraukšķīga, zeltaini brūna garoziņa.

5
Paveikts

Pasniedz ar ogām, augļiem vai ievārījumu pēc izvēles. Lai labi garšo!

Plānās spinātu pankūkas
iepriekšējais
Plānās spinātu pankūkas
Vegāniskas plānās pankūkas
nākamais
Vegāniskas plānās pankūkas
Plānās spinātu pankūkas
iepriekšējais
Plānās spinātu pankūkas
Vegāniskas plānās pankūkas
nākamais
Vegāniskas plānās pankūkas