0 0
Vegāniskas plānās pankūkas

Dalīties sociālajos tīklos

Vai dalīties nokopējot šo saiti

Produkti

Norādītās porcijas
160 g Kviešu milti
4 ēd. k. Brūnais cukurs
0.5 tējk. Soda
1 tējk. Augu eļļa
300 ml Gāzēts minerālūdens
60 ml Ūdens
Malts kanēlis Pēc garšas

Vegāniskas plānās pankūkas

Receptes īpašības
  • Vegānisks
  • 20 min.
  • Porcijas 3
  • Viegli

Produkti

Apraksts

Dalīties

Vai zināji, ka plānās pankūkas ir iespējams pagatavot uz ūdens bāzes, neizmantojot ne piena produktus, ne olas? Šeit atradīsi pavisam vienkāršu recepti, kura neprasa nedz piepūli, nedz lielu laika ieguldījumu – velti vien 20 minūtes laika un gardas brokastis būs gatavas! Plānās pankūkas vari pasniegt gan salocītas trijstūrīšos, gan sarullētas. Pildījumam vai pasniegšanai iesakām izvēlēties piedevas pēc savas izvēles, piemēram, šokolādes mērci, zemesriekstu sviestu, svaigas ogas vai augļus.

Soļi

1
Paveikts

Sajauc kopā miltus, cukuru un sodu. Pievieno gāzētu ūdeni, pēc tam parastu dzeramo ūdeni, eļļu un kanēli. Rūpīgi maisa, līdz tiek iegūta viendabīga masa.

2
Paveikts

Uzkarsē pannu, apsmērē to ar nelielu daudzumu eļļas un cep katru pankūku no abām pusēm, līdz tiek iegūta zeltaina nokrāsa. Iesakām izmantot pannu ar nepiedegošu virsmu, tādā gadījumā pankūkas var cept arī bez eļļas.

3
Paveikts

Katru pankūku atdzesē uz koka virsmas (piemēram, uz griešanas dēlīša), tādējādi pankūkas atbrīvosies no liekā mitruma un nelips viena pie otras. Pasniedz ar piedevām pēc izvēles. Labu apetīti!

Vegāniskās auzu pārslu pankūkas
iepriekšējais
Vegāniskas auzu pārslu pankūkas
Vegāniskās auzu pārslu pankūkas
iepriekšējais
Vegāniskas auzu pārslu pankūkas