1 0
Vegāniskie auzu pārslu cepumi

Dalīties sociālajos tīklos

Vai dalīties nokopējot šo saiti

Produkti

Norādītās porcijas
210 ml Kokosriekstu eļļa
130 g Auzu pārslas Ātri vārāmās
250 g Bezglutēna milti
150 g Brūnais cukurs
1 tējk. Vaniļas ekstrakts
Sāls Šķipsniņa
1 tējk. Cepampulveris
60 ml Verdošs ūdens
170 g Tumšā šokolāde Vegāniska (var izmantot arī šokolādes čipsus)

Vegāniskie auzu pārslu cepumi

Receptes īpašības
  • Vegānisks
  • 25 min.
  • Porcijas 24
  • Viegli

Produkti

Apraksts

Dalīties

Viegli, kraukšķīgi un saldi auzu pārslu cepumi – skan gardi, vai ne? Tie var būt gan kā našķis ikdienas gaitās, gan arī kā cienasts Tavā svētku galdā. Gatavojot auzu pārslu cepumus, nebaidies eksperimentēt un improvizēt – pievieno riekstus, žāvētus augļus un ogas pēc savas izvēles! Šajā receptē norādīto sastāvdaļu daudzums ir paredzēts aptuveni 24 cepumu pagatavošanai.

Soļi

1
Paveikts

Cepeškrāsni uzkarsē līdz 180 grādu temperatūrai.

2
Paveikts

Kokosriekstu eļļu izkausē, pievieno cukuru, vaniļas ekstraktu un verdošu ūdeni.

3
Paveikts

Klāt ber auzu pārslas, miltus, šķipsniņu sāls un cepampulveri. Pievieno gabaliņos sasmalcinātu šokolādi vai šokolādes čipsus, rūpīgi apmaisa.

4
Paveikts

Ar karotes palīdzību veido mīklas bumbiņas un kārto uz cepešpannā ieklāta cepampapīra.

5
Paveikts

Cep 180 grādu temperatūrā aptuveni 10-15 minūtes. Cepumi ir gatavi, tiklīdz kļūst viegli zeltaini.

Vegāniskās šokolādes trifeles
iepriekšējais
Vegāniskās šokolādes trifeles
Šokolādes pankūkas
nākamais
Plānās šokolādes pankūkas
Vegāniskās šokolādes trifeles
iepriekšējais
Vegāniskās šokolādes trifeles
Šokolādes pankūkas
nākamais
Plānās šokolādes pankūkas