0 0
Vegānu pankūkas

Dalīties sociālajos tīklos

Vai dalīties nokopējot šo saiti

Produkti

Norādītās porcijas
200 g Pilngraudu milti
6 g Cepampulveris
350 g Mandeļu piens Nesaldināts
50 g Ābolu mērce Nesaldināta
30 g Kokosriekstu sviests Izkausēts
15 g Cukurs
5 g Vaniļas ekstrakts
1 šķipsniņa Sāls

Uzturvērtība

6 g
Tauki
6 g
Proteīns
27 g
Ogļhidrāti
3 g
Cukurs
174 kcal.
Kalorijas

Vegānu pankūkas

Receptes īpašības
  • Vegānisks
  • 75 min.
  • Porcijas 6
  • Vid. Sarežģītība

Produkti

Apraksts

Dalīties

Pagatavot klasiskās mīkstās pankūkas ar šo vegānisko recepti. Izmēģini kopā ar dažādām ogām, kļavas sīrupu vai kādu savu iemīļotu riekstu sviestu. Vieglas, garšīgas un veselīgas brokastis.

Soļi

1
Paveikts

Sajuc miltus, cepamo pulveri un sāli.

2
Paveikts

Sajauc pienu, ābolu mērci, vaniļu atsevišķā bļodā. Iemaisa kopā ar sausajām sastāvdaļām. Nepārspīlē ar maisīšanu, tas var padarīt pankūkas stingras.

3
Paveikts

Uzsilda kastroli, ar iesmērētu sviestu vai eļļu uz nelielas uguns.

4
Paveikts

Nemaisot sviestu, kas atrodas uz pannas, ielej kausiņu ar pankūku mīklu. Cep līdz malas ir mazliet apcepušās un var redzēt burbuļus. Cep 2 līdz 4 minūtes.

5
Paveikts

Apgriež un cep vēl 2 līdz 4 minūtes līdz pankūka ir zeltaini brūna.

6
Paveikts

Turpina tāpat. Vispirms pannā sviests un tad lej pankūku mīklu un cep 5-10 minūtes.

Gatavosim.lv

Cukini lazanja, gatavosim.lv, recepte
iepriekšējais
Cukini lazanja
Falafel salāti, gatavosim.lv, recepte
nākamais
Falafel salāti ar citronu-tahini mērci
Cukini lazanja, gatavosim.lv, recepte
iepriekšējais
Cukini lazanja
Falafel salāti, gatavosim.lv, recepte
nākamais
Falafel salāti ar citronu-tahini mērci