Veselīgās kanape uzkodas kopā ar Krippu krekeriem!
Uzkodas pārsvarā asociējas ar ko neveselīgu. Krippu ir lauzuši šos stereotipus, piedāvājot inovatīvu produktu, kas gatavots pēc īpašas receptes. Krekeru galvenā sastāvdaļa ir proteīna un šķiedrvielām bagātie turku zirņi, kas piemēroti aktīviem cilvēkiem. Šis produkts lieliski derēs arī veģetāriešiem un vegāniem.
DRĪZUMĀ
Ko mēs gatavosim?
KANAPE UZKODAS
KLASISKO HUMUSU
ZAĻUMU PESTO
BIEŠU KARPAČO
SIERA MĒRCI
Par Krippu krekeriem!
Krippu krekeri ir pielietojami neskaitāmos veidos. Tos iespējams izmantot kā piedevu zupām, veselīgām kanape uzkodām vai arī lietot bez piedevām. Meistarklasē mācīsimies gatavot veselīgas uzkodas un siera mērci, humusu, pesto, biešu karpačo ar majonāru un pielietot arī dažādas dabīgās krāsvielas. Tāpat būs iespēja pagatavot vairākas tradicionālas, taču aizmirstas receptes – garšaugu sviestu ar izopu un kaņepju staku.


Nesatur alergēnus!
Šis produkts uzskatāms par tik universālu un atbilstošu visiem tieši tādēļ, ka tas nesatur alergēnus. Balstoties uz savu personīgo pieredzi, produkta idejas autore un uzņēmuma īpašniece ir radījusi uzkodu, kuras sastāvā nav ne glutēns, ne piens, olas, sezama sēklas, rieksti, sojas pupiņas un cita veida alergēni. Krippu krekeri ir īsts pierādījums tam, ka arī veselīgs produkts var būt baudāms produkts!
Meistarklasi vadīs:

Jolanta Māziņa
“Krippu” zirņu krekeru idejas autore un uzņēmuma īpašniece
Jolanta uzskata, ka dzīves kvalitāte ir atkarīga no pārtikas, kuru lietojam uzturā. Viņai patīk eksperimentēt ar tradicionālo ēdienu garšām un apvienot citās valstīs iegūto gastronomijas pieredzi, lai garšas kārpiņām dāvātu baudu. Jolanta ēdienu gatavošanu ģimenei vai draugu ballītei uztver kā iedvesmojošu un radošu procesu, jo ēdienam jābūt dažādam, veselīgam un jāatbilst katra gaumei.