2 1
Skābeņu zupa

Dalīties sociālajos tīklos

Vai dalīties nokopējot šo saiti

Produkti

Norādītās porcijas
4 Kartupeļi (lis)
400 g Cūkgaļa
1 burciņa Skābenes Iesakām Spilvas ražotās, jo tur skābenes ir bez kātiņiem
1 Burkāns(i)
1 Baltais sīpols
2 Buljona kubiņš(i)
3 Vistu ola(s) Varītas
Skābenes
Garšvielas
Pēc gaumes Sāls
Pēc gaumes Melnie pipari
Pēc gaumes Lauru lapa(s)

Skābeņu zupa

  • 90 min.
  • Porcijas 6
  • Viegli

Produkti

  • Garšvielas

Apraksts

Dalīties

Skābeņu zupa vispār jau ir vasaras zupa, bet tā jau parasti ir, ka zaļumus visvairāk novērtējam tieši ziemā.

Ja nav iespējams izmantot svaigas skābenes, zupai var izmantot veikalos nopērkamas sālītās skābenes burkās.

Soļi

1
Paveikts

Katliņā liek vārīt gaļu, pievieno sāli un buljona kubiņus. Kad gaļa ir izvārījusies, izņem no kalta, sagriež gabaliņos un liek atpakaļ katlā esošajā buljonā.

2
Paveikts

Burkānu sīki sagriež vai sarīvē, sīpolu sagriež un abus kopā liek uz pannas cepties. Cep tik ilgi, kamēr gan sīpols, gan burkāns nedaudz apbrūnē.

3
Paveikts

Kartupeļus nomizo, sagriež kubiciņos un liek katlā pie gaļas. Tam visam pievieno piparus, lauru lapas apcepto burkānu un sīpolu. Vēl nedaudz pavāra un pievieno skābenes no burciņas.

4
Paveikts

Kad zupa gatava, pievieno gabaliņos sagrieztas olas un krējumu. Tas arī viss – pavisam vienkārši, ātri un gardi!

Ābolu pīrāgs, Āboli, Recepte
iepriekšējais
Ābolu pīrāgs
Pildītas olas, Balts šķīvis, Recepte
nākamais
Pildītas olas
Ābolu pīrāgs, Āboli, Recepte
iepriekšējais
Ābolu pīrāgs
Pildītas olas, Balts šķīvis, Recepte
nākamais
Pildītas olas