0 0
Krāsnī cepts ķirbis ar garšaugiem

Dalīties sociālajos tīklos

Vai dalīties nokopējot šo saiti

Produkti

Norādītās porcijas
500 g Ķirbis Nomizots un attīrīts
Kaltēti garšaugi Piemēram, baziliks, timiāns, pētersīļi
Rozmarīns Pēc garšas, apmēram 3-4 zariņi
2 daiviņas Ķiploks(i) Sasmalcināts
1 ēd.k. Olīveļļa
Sāls
Malti melnie pipari

Uzturvērtība

7 g
Tauki
2 g
Proteīni
12 g
Ogļhidrāti
110 kcal
Kalorijas

Krāsnī cepts ķirbis ar garšaugiem

Receptes īpašības
    • 50 min.
    • Porcijas 3
    • Viegli

    Produkti

    Apraksts

    Dalīties

    Klāt ir ķirbju ražas laiks, kas nozīmē – ir īstais laiks gatavot un baudīt ēdienus no šīs gardās rudens veltes! Piedāvājam pagatavot krāsnī ceptu ķirbi, kas garšo lieliski gan kā pamatēdiens, gan kā piedeva pie gaļas ēdieniem.

    Soļi

    1
    Paveikts

    Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180 grādiem.

    2
    Paveikts

    Attīrītu ķirbi sagriež 2-3 cm lielos gabaliņos.

    3
    Paveikts

    Ķirbja gabaliņus ievieto traukā, viegli pārlaista ar olīveļļu, pievieno ķiploku un pārber ar garšvielu maisījumu. Ļauj ievilkties 20-30 minūtes.

    4
    Paveikts

    Liek uz cepamā papīra, kas ir ieklāts cepešpannā. Pievieno rozmarīna zariņus, sāli un piparus.

    5
    Paveikts

    Cep 180 grādos apmēram 25-30 minūtes. Ķirbis ir gatavs, tiklīdz kļūst zeltains un mīksts. Pasniedz kā pamatēdienu vai piedevu pie gaļas ēdieniem.

    Antra

    iepriekšējais
    Vegāna ķirbju zupa
    nākamais
    Ķirbju humuss
    iepriekšējais
    Vegāna ķirbju zupa
    nākamais
    Ķirbju humuss