0 0
Krāsnī cepts ķirbis ar garšaugiem

Dalīties sociālajos tīklos

Vai dalīties nokopējot šo saiti

Produkti

Norādītās porcijas
500 g Ķirbis Nomizots un attīrīts
Kaltēti garšaugi Piemēram, baziliks, timiāns, pētersīļi
Rozmarīns Pēc garšas, apmēram 3-4 zariņi
2 daiviņas Ķiploks(i) Sasmalcināts
1 ēd.k. Olīveļļa
Sāls
Malti melnie pipari

Uzturvērtība

7 g
Tauki
2 g
Proteīni
12 g
Ogļhidrāti
110 kcal
Kalorijas

Krāsnī cepts ķirbis ar garšaugiem

Receptes īpašības
    • 50 min.
    • Porcijas 3
    • Viegli

    Produkti

    Apraksts

    Dalīties

    Klāt ir ķirbju ražas laiks, kas nozīmē – ir īstais laiks gatavot un baudīt ēdienus no šīs gardās rudens veltes! Piedāvājam pagatavot krāsnī ceptu ķirbi, kas garšo lieliski gan kā pamatēdiens, gan kā piedeva pie gaļas ēdieniem.

    Soļi

    1
    Paveikts

    Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180 grādiem.

    2
    Paveikts

    Attīrītu ķirbi sagriež 2-3 cm lielos gabaliņos.

    3
    Paveikts

    Ķirbja gabaliņus ievieto traukā, viegli pārlaista ar olīveļļu, pievieno ķiploku un pārber ar garšvielu maisījumu. Ļauj ievilkties 20-30 minūtes.

    4
    Paveikts

    Liek uz cepamā papīra, kas ir ieklāts cepešpannā. Pievieno rozmarīna zariņus, sāli un piparus.

    5
    Paveikts

    Cep 180 grādos apmēram 25-30 minūtes. Ķirbis ir gatavs, tiklīdz kļūst zeltains un mīksts. Pasniedz kā pamatēdienu vai piedevu pie gaļas ēdieniem.

    iepriekšējais
    Vegāna ķirbju zupa
    nākamais
    Ķirbju humuss
    iepriekšējais
    Vegāna ķirbju zupa
    nākamais
    Ķirbju humuss