0 0
Vegāna ķirbju zupa

Dalīties sociālajos tīklos

Vai dalīties nokopējot šo saiti

Produkti

Norādītās porcijas
1 ēd.k. Kokosriekstu eļļa
1 Sīpols(i) Sasmalcināts
2 daiviņas Ķiploks(i) Sasmalcinātas
1 tējk. Malts ingvers
1 tējk. Kaltēts timiāns
1/2 tējk. Kajēnas pipari
1 kg Ķirbis Notīrīts, sagriezts gabaliņos
400 ml Kokosriekstu piens
360 ml Dārzeņu buljons
Sāls
Malti melnie pipari
Ķirbju sēklas Dekorēšanai (pēc izvēles)
Zaļumi Dekorēšanai (pēc izvēles)

Uzturvērtība

24.9 g
Tauki
20.4 g
Piesātinātās taukskābes
4.5 g
Olbaltumvielas
23.6 g
Ogļhidrāti
10.4 g
Cukurs
8.4 g
Šķiedrvielas
317 kcal
Kalorijas

Vegāna ķirbju zupa

Receptes īpašības
  • Bezglutēna
  • Vegānisks
  • 35 min.
  • Porcijas 4
  • Viegli

Produkti

Apraksts

Dalīties

Vai zināji, ka ķirbi uzskata par vienu no vērtīgākajiem produktiem? Tas satur A, C, E vitamīnu, kāliju, kā arī citas uzturvielas, kas uzlabo mūsu veselību. Pagatavo gardo un spēcinošo ķirbju zupu – tā garšos kā lieliem, tā maziem!

Soļi

1
Paveikts

Katlā uzkarsē kokosriekstu eļļu un viegli apsautē sasmalcinātu sīpolu, ķiploku un maltu ingveru.

2
Paveikts

Pieber timiānu, Kajēnas piparus un turpina sautēt, līdz sīpoli kļūst mīksti.

3
Paveikts

Pievieno kokosriekstu pienu, dārzeņu buljonu, ķirbi un vāra zupu.

4
Paveikts

Tiklīdz zupa sāk vārīties, samazina uguni un sautē, līdz ķirbis kļūst mīksts (apmēram 10 minūtes).

5
Paveikts

Zupu sablendē līdz viendabīgai konsistencei, pievieno sāli un piparus pēc garšas.

6
Paveikts

Pirms pasniegšanas pārkaisa ar ķirbju sēklām vai zaļumiem pēc izvēles. Labu apetīti!

iepriekšējais
Krāsnī cepti ķirbju plācenīši ar āboliem
nākamais
Krāsnī cepts ķirbis ar garšaugiem
iepriekšējais
Krāsnī cepti ķirbju plācenīši ar āboliem
nākamais
Krāsnī cepts ķirbis ar garšaugiem