Produkti
- 1 ēd.k. Kokosriekstu eļļa
- 1 Sīpols(i)Sasmalcināts
- 2 daiviņas Ķiploks(i)Sasmalcinātas
- 1 tējk. Malts ingvers
- 1 tējk. Kaltēts timiāns
- 1/2 tējk. Kajēnas pipari
- 1 kg ĶirbisNotīrīts, sagriezts gabaliņos
- 400 ml Kokosriekstu piens
- 360 ml Dārzeņu buljons
- Sāls
- Malti melnie pipari
- Ķirbju sēklasDekorēšanai (pēc izvēles)
- ZaļumiDekorēšanai (pēc izvēles)
Apraksts
Vai zināji, ka ķirbi uzskata par vienu no vērtīgākajiem produktiem? Tas satur A, C, E vitamīnu, kāliju, kā arī citas uzturvielas, kas uzlabo mūsu veselību. Pagatavo gardo un spēcinošo ķirbju zupu – tā garšos kā lieliem, tā maziem!
Soļi
1 Paveikts | Katlā uzkarsē kokosriekstu eļļu un viegli apsautē sasmalcinātu sīpolu, ķiploku un maltu ingveru. |
2 Paveikts | Pieber timiānu, Kajēnas piparus un turpina sautēt, līdz sīpoli kļūst mīksti. |
3 Paveikts | Pievieno kokosriekstu pienu, dārzeņu buljonu, ķirbi un vāra zupu. |
4 Paveikts | Tiklīdz zupa sāk vārīties, samazina uguni un sautē, līdz ķirbis kļūst mīksts (apmēram 10 minūtes). |
5 Paveikts | Zupu sablendē līdz viendabīgai konsistencei, pievieno sāli un piparus pēc garšas. |
6 Paveikts | Pirms pasniegšanas pārkaisa ar ķirbju sēklām vai zaļumiem pēc izvēles. Labu apetīti! |