Produkti
-
1 ēd.k. Kokosriekstu eļļa
-
1 Sīpols(i)Sasmalcināts
-
2 daiviņas Ķiploks(i)Sasmalcinātas
-
1 tējk. Malts ingvers
-
1 tējk. Kaltēts timiāns
-
1/2 tējk. Kajēnas pipari
-
1 kg ĶirbisNotīrīts, sagriezts gabaliņos
-
400 ml Kokosriekstu piens
-
360 ml Dārzeņu buljons
-
Sāls
-
Malti melnie pipari
-
Ķirbju sēklasDekorēšanai (pēc izvēles)
-
ZaļumiDekorēšanai (pēc izvēles)
Apraksts
Vai zināji, ka ķirbi uzskata par vienu no vērtīgākajiem produktiem? Tas satur A, C, E vitamīnu, kāliju, kā arī citas uzturvielas, kas uzlabo mūsu veselību. Pagatavo gardo un spēcinošo ķirbju zupu – tā garšos kā lieliem, tā maziem!
Soļi
1
Paveikts
|
Katlā uzkarsē kokosriekstu eļļu un viegli apsautē sasmalcinātu sīpolu, ķiploku un maltu ingveru. |
2
Paveikts
|
Pieber timiānu, Kajēnas piparus un turpina sautēt, līdz sīpoli kļūst mīksti. |
3
Paveikts
|
Pievieno kokosriekstu pienu, dārzeņu buljonu, ķirbi un vāra zupu. |
4
Paveikts
|
Tiklīdz zupa sāk vārīties, samazina uguni un sautē, līdz ķirbis kļūst mīksts (apmēram 10 minūtes). |
5
Paveikts
|
Zupu sablendē līdz viendabīgai konsistencei, pievieno sāli un piparus pēc garšas. |
6
Paveikts
|
Pirms pasniegšanas pārkaisa ar ķirbju sēklām vai zaļumiem pēc izvēles. Labu apetīti! |