Produkti
- 120 g Sviests
- 140 g Melnā šokolādesasmalcināta
- 3 Vistu ola(s)
- 250 g Baltais cukurs
- 0.5 tējk. Vaniļas ekstrakts
- 100 g Kviešu milti
Apraksts
Soļi
1 Paveikts | Sviestu un šokolādi ieliek pannā un izkausē uz zemas uguns. |
2 Paveikts | Olas un cukuru samaisa kopā līdz veidojusies viendabīga masa. |
3 Paveikts | Pakāpeniski pievieno šokolādes un sviesta masu, lēni kuļot līdz masa labi samaisījusies |
4 Paveikts | Pakāpeniski pievieno vaniļas ekstraktu un miltus, kuļot līdz masa ir viendabīgi samaisījusies |
5 Paveikts | Masu lej cepamtraukā, kas ieziests ar eļļu, sviestu vai noklāts ar cepampapīru. |
6 Paveikts | Cep 30 minūtes 180 grādos. |