Produkti
-
120 g Sviests
-
140 g Melnā šokolādesasmalcināta
-
3 Vistu ola(s)
-
250 g Baltais cukurs
-
0.5 tējk. Vaniļas ekstrakts
-
100 g Kviešu milti
Apraksts
Soļi
1
Paveikts
|
Sviestu un šokolādi ieliek pannā un izkausē uz zemas uguns. |
2
Paveikts
|
Olas un cukuru samaisa kopā līdz veidojusies viendabīga masa. |
3
Paveikts
|
Pakāpeniski pievieno šokolādes un sviesta masu, lēni kuļot līdz masa labi samaisījusies |
4
Paveikts
|
Pakāpeniski pievieno vaniļas ekstraktu un miltus, kuļot līdz masa ir viendabīgi samaisījusies |
5
Paveikts
|
Masu lej cepamtraukā, kas ieziests ar eļļu, sviestu vai noklāts ar cepampapīru. |
6
Paveikts
|
Cep 30 minūtes 180 grādos. |