0 0
Canolli ar pistācijām

Dalīties sociālajos tīklos

Vai dalīties nokopējot šo saiti

Produkti

Norādītās porcijas
Canolli čaulām
500 g Kviešu milti
1 Vistu ola(s)
1 ēdk. Olīveļļa
1 ēdk. Baltais cukurs
60 ml Sarkanvīns
3 ēdk. Piens
Cepšanai - atkarībā no katliņa tilpuma Olīveļļa
1 Vistu ola(s) baltums - maliņu salīmēšanai
Canolli pildījumam
1 kg Rikotas siers
200 g Pūdercukurs papildus - dekorēšanai
Šķipsniņa Kanēlis
Pēc gaumes Pistācijas Sagrieztas

Canolli ar pistācijām

  • 60 min.
  • Porcijas 8
  • Vid. Sarežģītība

Produkti

  • Canolli čaulām

  • Canolli pildījumam

Apraksts

Dalīties

Klasiskais Itāļu deserts – zeltaina mīklas čauliņā, kurā iepildīts gards rikotas siers ar dažādām garšu kombinācijām. Šoreiz pildījumam izmantojam tikai rikotas sieru, kanēli un cukuru, taču rikotu var sajaukt ar dažādām sastāvdaļam. Canolli galus dekorējam ar pistācijām. Ar norādītajām sastāvdaļām iespējams izveidot aptuveni 24 canolli.

Soļi

1
Paveikts

Canolli čaulu veidošana

Lielā bļodā ievieto miltus, kuriem centrā izveido bedrīti. Bedrītē ievieto olas, olīveļļu, sarkanvīnu un pienu.
Bļodas saturu maisa kameŗ veidojas mīkla.

2
Paveikts

Mīklu izrullē aptuveni 3 milimetru biezumā un izmantojot glāzi vai bļodiņu izpiež aplīšus aptuveni 10 centimetru diametrā.

3
Paveikts

Izveidotos mīklas aplīšus aptin ap speciālu canolli tūbiņu, kas veidota no metāla vai koka. Var izmantot arī citus cilindriskus objektus, kas var izturēt karstu eļļu. Maliņas salīmē kopā ar olas baltumu.

4
Paveikts

Mīklu kopā ar cilindriem ievieto karstā eļļas peldē un cep kamēr zeltaini. Izveidotās čaulas atstāj atdzesēties.

5
Paveikts

Pildījuma pagatavošana

Bļodā saimaisa rikotas sieru ar pūdercukuru un šķipsniņu kanēļa. Izmantojot konditorejas maisiņu izveidoto krēmu iepilda canolli čauliņās.

6
Paveikts

Canolli galus apber ar sasmalcinātām pistācijām

iepriekšējais
Mājās gatavotas pastas nūdeles
nākamais
Gardais šokolādes braunijs
iepriekšējais
Mājās gatavotas pastas nūdeles
nākamais
Gardais šokolādes braunijs