Produkti
-
400 g TīģergarnelesMizotas
-
5 ēd.k. Olīveļļa
-
Sāls
-
Melnie pipari
-
1/2 AnanāssMizots, gabaliņos
-
2 ēd.k. Citronu sula
-
1/2 Sarkanie sīpoliSagriezts plānās šķēlītēs
-
1/2 Gurķis(i)Sagriezts pusšķēlītēs
-
1 AvokadoNomizots
-
Zaļumi
Apraksts
Šie supersvaigie avokado salāti ar pikantajām garnelēm, ūdenskresi un viegli grilētu ananāsu būs garda piedeva pusdienu maltītei, kā ari lieliski iederēsies brokastu ēdienkartē.
Soļi
1
Paveikts
|
Apslaca garneles ar 2 ēdamkarotēm eļļas, pievieno 1/2 tējkarotes sāli un piparus. |
2
Paveikts
|
Uzkarsē grila pannu. |
3
Paveikts
|
Apslaca ananāsu ar 1 ēdamkaroti eļļas. |
4
Paveikts
|
Apcep 3 min no abām pusēm ananasu un garneles uz grila pannas. |
5
Paveikts
|
Bļodā samaisa citronu sulu ar atlikušajām 2 ēdamkarotēm eļļas, 1/4 tējkarotēm sāls un pipariem un sagrieztiem sīpoliem. |
6
Paveikts
|
Ananasu pasniedz kopā ar garnelēm, gurķiem un avokado salātu bļodā. |
7
Paveikts
|
Apslaca ar mērci un pievieno zaļumus. |