Produkti
- 400 g TīģergarnelesMizotas
- 5 ēd.k. Olīveļļa
- Sāls
- Melnie pipari
- 1/2 AnanāssMizots, gabaliņos
- 2 ēd.k. Citronu sula
- 1/2 Sarkanie sīpoliSagriezts plānās šķēlītēs
- 1/2 Gurķis(i)Sagriezts pusšķēlītēs
- 1 AvokadoNomizots
- Zaļumi
Apraksts
Šie supersvaigie avokado salāti ar pikantajām garnelēm, ūdenskresi un viegli grilētu ananāsu būs garda piedeva pusdienu maltītei, kā ari lieliski iederēsies brokastu ēdienkartē.
Soļi
1 Paveikts | Apslaca garneles ar 2 ēdamkarotēm eļļas, pievieno 1/2 tējkarotes sāli un piparus. |
2 Paveikts | Uzkarsē grila pannu. |
3 Paveikts | Apslaca ananāsu ar 1 ēdamkaroti eļļas. |
4 Paveikts | Apcep 3 min no abām pusēm ananasu un garneles uz grila pannas. |
5 Paveikts | Bļodā samaisa citronu sulu ar atlikušajām 2 ēdamkarotēm eļļas, 1/4 tējkarotēm sāls un pipariem un sagrieztiem sīpoliem. |
6 Paveikts | Ananasu pasniedz kopā ar garnelēm, gurķiem un avokado salātu bļodā. |
7 Paveikts | Apslaca ar mērci un pievieno zaļumus. |