0 0
Cūkgaļa ar ananāsiem un sieru

Dalīties sociālajos tīklos

Vai dalīties nokopējot šo saiti

Produkti

Norādītās porcijas
700 g Cūkgaļa
200 g Siers
150 g Konservēti ananāsi
2 ēd.k. Majonēze Pēc gaumes
3 ēd.k. Sinepes
Sāls

Cūkgaļa ar ananāsiem un sieru

  • 60 min.
  • Porcijas 5
  • Viegli

Produkti

Apraksts

Dalīties

Sākotnēji varētu likties, ka ananāsi ir pārāk saldi, lai tos izmantotu gaļas marinādei, taču jāsaka, ka šīs garšas iet kopā lieliski. Gatavošana nav sarežģīta, tāpēc arī ēst gatavošanas iesācējiem šis ēdiens noteikti izdosies gards!

Soļi

1
Paveikts

Cūkgaļu sagriež gabaliņos un izklapē. Gabaliņus griež nedaudz mazākus, kā karbonādei. Izklapēto gaļu liek ananāsu sulā un ļauj ievilkties apmēram 20 minūtes.

2
Paveikts

Tad gaļu ņem ārā no sulas un liek uz pannas cepties. Pieber sāli un cep tik ilgi, kamēr tā apbrūnē.

3
Paveikts

Gaļu liek ietaukotā cepamajā traukā un a virsu gaļai kārto ananāsu gabaliņus. Ananāsiem pa virsu uzspiež nedaudz majonēzes (pēc gaumes).

4
Paveikts

Tam visam pa virsu uzkaisa rīvētu sieru. Lai gaļa iegūtu vajadzīgo asumu, tai pāri pārlej 1 glāzi ūdens, kas samaisīts ar 3 ēdk. sinepēm.

5
Paveikts

Liek cepeškrāsnī un cep apmēram 30 min. kamēr siers ir palicis brūns un gaļa mīksta.

Gatavosim.lv

iepriekšējais
Pupiņu un gaļas sautējums ar čili
nākamais
Krāsnī cepta zoss ar kartupeļiem un āboliem
iepriekšējais
Pupiņu un gaļas sautējums ar čili
nākamais
Krāsnī cepta zoss ar kartupeļiem un āboliem