Produkti
- 700 g Cūkgaļa
- 200 g Siers
- 150 g Konservēti ananāsi
- 2 ēd.k. MajonēzePēc gaumes
- 3 ēd.k. Sinepes
- Sāls
Apraksts
Sākotnēji varētu likties, ka ananāsi ir pārāk saldi, lai tos izmantotu gaļas marinādei, taču jāsaka, ka šīs garšas iet kopā lieliski. Gatavošana nav sarežģīta, tāpēc arī ēst gatavošanas iesācējiem šis ēdiens noteikti izdosies gards!
Soļi
1 Paveikts | Cūkgaļu sagriež gabaliņos un izklapē. Gabaliņus griež nedaudz mazākus, kā karbonādei. Izklapēto gaļu liek ananāsu sulā un ļauj ievilkties apmēram 20 minūtes. |
2 Paveikts | Tad gaļu ņem ārā no sulas un liek uz pannas cepties. Pieber sāli un cep tik ilgi, kamēr tā apbrūnē. |
3 Paveikts | Gaļu liek ietaukotā cepamajā traukā un a virsu gaļai kārto ananāsu gabaliņus. Ananāsiem pa virsu uzspiež nedaudz majonēzes (pēc gaumes). |
4 Paveikts | Tam visam pa virsu uzkaisa rīvētu sieru. Lai gaļa iegūtu vajadzīgo asumu, tai pāri pārlej 1 glāzi ūdens, kas samaisīts ar 3 ēdk. sinepēm. |
5 Paveikts | Liek cepeškrāsnī un cep apmēram 30 min. kamēr siers ir palicis brūns un gaļa mīksta. |