0 0
Saldā ābolmaize ar kanēli

Dalīties sociālajos tīklos

Vai dalīties nokopējot šo saiti

Produkti

Norādītās porcijas
3 Ābols(i) Izmanto 2 vai 3 ābolus
5 Baltmaizes šķēle(s)
Kanēlis
Cukurs Var izmantot arī brūno cukuru, kā arī pievienot vanilīna cukuru
Skābais krējums

Saldā ābolmaize ar kanēli

  • 20 min.
  • Porcijas 2
  • Viegli

Produkti

Apraksts

Dalīties

Rudenī, kad ābolu daudz, gandrīz katru vakaru saldajā varam ēst siltu saldo maizi. Gatavošana neaizņem daudz laika un sastāvdaļas vienmēr mājās ir atrodamas, turklāt kanēlis, īpaši pirms Ziemassvētkiem, rada tādu svinīgu sajūtu. Tik jāatceras – ābolmaize visgaršīgākā ir vēl silta.

Soļi

1
Paveikts

Baltmaizes šķēles apziež ar sviestu vai margarīnu. Ābolus sagriež šķēlītes un kārto uz maizēm. Pāri āboliem bagātīgi liek skābo krējumu.

2
Paveikts

Uz krējuma birdina cukuru (iesaku kārtīgu tējkaroti uz katras maizes, lai tā būtu salda) un kā pēdējo birdina kanēli.

3
Paveikts

Maizes šķēles liek uz cepamās plāts un liek cepeškrāsnī. Cep apmēram 10 minūtes. Kad maizes garoziņa ir mazliet apbrūnējusi un cukurs izkusis, ņem ābolmaizes ārā no krāsns un vēl karstas liek galdā!

Gatavosim.lv

iepriekšējais
Marinētas sēnes
nākamais
Amerikāņu šokolādes kūka
iepriekšējais
Marinētas sēnes
nākamais
Amerikāņu šokolādes kūka