0 0
Saldā ābolmaize ar kanēli

Dalīties sociālajos tīklos

Vai dalīties nokopējot šo saiti

Produkti

Norādītās porcijas
3 Ābols(i) Vidēji liela izmēra
5 Baltmaizes šķēle(s)
Kanēlis
Cukurs Var izmantot arī brūno cukuru, kā arī pievienot vanilīna cukuru
Skābais krējums

Saldā ābolmaize ar kanēli

Virtuve:
  • 20 min.
  • Porcijas 2
  • Viegli

Produkti

Apraksts

Dalīties

Rudens, dārza velšu ražas laiks, ir īstais brīdis gardas un aromātiskas ābolmaizes gatavošai! Ābolmaizes gatavošana neaizņem daudz laika, turklāt sastāvdaļas ir tik vienkāršas, ka tās, visticamāk, jau ir atrodamas Tavā virtuvē. Vienkārši, ātri un, protams, bezgala gardi!

Soļi

1
Paveikts

Baltmaizes šķēles apziež ar sviestu vai margarīnu. Ābolus sagriež šķēlītes un kārto uz maizēm. Pāri āboliem bagātīgi liek skābo krējumu.

2
Paveikts

Krējumam pāri pārber cukuru un kanēli pēc garšas.

3
Paveikts

Maizes šķēles liek uz cepamās plāts un liek iepriekš uzkarsētā cepeškrāsnī. Cep apmēram 10 minūtes 180-190 grādos. Kad maizes garoziņa ir mazliet apbrūnējusi un cukurs izkusis, ņem ābolmaizes ārā no krāsns un liek galdā!

Marinētas sēnes, Burka, Recepte
iepriekšējais
Marinētas sēnes
Šokolādes kūka, Recepte
nākamais
Amerikāņu šokolādes kūka
Marinētas sēnes, Burka, Recepte
iepriekšējais
Marinētas sēnes
Šokolādes kūka, Recepte
nākamais
Amerikāņu šokolādes kūka