Produkti
-
3 Ābols(i)Vidēji liela izmēra
-
5 Baltmaizes šķēle(s)
-
Kanēlis
-
CukursVar izmantot arī brūno cukuru, kā arī pievienot vanilīna cukuru
-
Skābais krējums
Apraksts
Rudens, dārza velšu ražas laiks, ir īstais brīdis gardas un aromātiskas ābolmaizes gatavošai! Ābolmaizes gatavošana neaizņem daudz laika, turklāt sastāvdaļas ir tik vienkāršas, ka tās, visticamāk, jau ir atrodamas Tavā virtuvē. Vienkārši, ātri un, protams, bezgala gardi!
Soļi
1
Paveikts
|
Baltmaizes šķēles apziež ar sviestu vai margarīnu. Ābolus sagriež šķēlītes un kārto uz maizēm. Pāri āboliem bagātīgi liek skābo krējumu. |
2
Paveikts
|
Krējumam pāri pārber cukuru un kanēli pēc garšas. |
3
Paveikts
|
Maizes šķēles liek uz cepamās plāts un liek iepriekš uzkarsētā cepeškrāsnī. Cep apmēram 10 minūtes 180-190 grādos. Kad maizes garoziņa ir mazliet apbrūnējusi un cukurs izkusis, ņem ābolmaizes ārā no krāsns un liek galdā! |