0 0
Pica ar šķiņķi, ananāsiem un šampinjoniem

Dalīties sociālajos tīklos

Vai dalīties nokopējot šo saiti

Produkti

Norādītās porcijas
Smilšu mīkla
Maltā gaļa
Tomātu mērce
Marinēti šampinjoni
Šķinķis
Konservēti ananāsi
Majonēze
Konservēti zaļie tomāti
Garšvielu maisījums

Pica ar šķiņķi, ananāsiem un šampinjoniem

  • 60 min.
  • Porcijas 4
  • Vid. Sarežģītība

Produkti

Apraksts

Dalīties

Pica ir no tiem ēdieniem, kas labi garšo mājās gatavota vai picērijā cepta. Turklāt mājās ceptajām ir vairākas priekšrocības – ir iespēja pagatavot tik lielu, cik sirds vēlas un sastāvdaļas pielāgot savām vēlmēm.
Pats vienkāršākais picas pagatavošana variants ir izmantot smilšu mīklu, kas jau gatava ir nopērkama veikalā.

Soļi

1
Paveikts

Pamatne

Mīklu izveltnē un liek uz ietaukotas cepampannas. Uz mīklas plānā kārtiņā uzsmērē tomātu mērci.

2
Paveikts

Uz tomātu mērces liek apceptu malto gaļu, pāri kārto šķinķa šķēlītes. Tad liek ananāsus, marinētus šampinjonus un marinētus zaļos tomātus. Visam pa virsu ber speciālo picas garšvielu vai pēc savas izvēles dažādu garšugu maisījumus. Pāri picai var uzziest nedaudz krējumu vai majonēzi.

Truša gaļa, Balts trauks, Recepte
iepriekšējais
Truša gaļa pikantajā krējuma mērcē
Kartupeļu pankūkas, Balts šķīvis, Zaļumi, Krējums, Recepte
nākamais
Gardās kartupeļu pankūkas
Truša gaļa, Balts trauks, Recepte
iepriekšējais
Truša gaļa pikantajā krējuma mērcē
Kartupeļu pankūkas, Balts šķīvis, Zaļumi, Krējums, Recepte
nākamais
Gardās kartupeļu pankūkas