0 0
Zilā panna kotta

Dalīties sociālajos tīklos

Vai dalīties nokopējot šo saiti

Produkti

Norādītās porcijas
500 ml Saldais krējums
10 g Vaniļas cukurs
3 plāksnes Želatīns plāksnēs
Zilais pārtikas krāsotājs
150 g Cukurs
100 g Mellenes
100 g Kazenes
10 g Piparmētras

Zilā panna kotta

Virtuve:
  • 15 min.
  • Porcijas 4
  • Vid. Sarežģītība

Produkti

Apraksts

Dalīties

Panna kotta – Itālijas deserts ar saldo krējumu, želatīnu un vaniļu. Panna kottas tiešais tulkojums nozīmē vārīts krēms, tomēr tas nav vārīts krēms, bet gan krēma pudiņš ar dažādu sastāvdaļu papildinājumu.

Soļi

1
Paveikts

Želatīnu aplej ar aukstu ūdeni un atstāj uz 5 minūtēm.

2
Paveikts

Vaniļas cukuru aplej ar saldo krējumu, pievieno cukuru, vāra maisījumu kamēr sāk burbuļot, pēc tam noņem no uguns.

3
Paveikts

Ar ūdeni aplieto želatīnu pievieno pie sakarsēta saldā krējuma, pievieno zilo pārtikas krāsotāju, krāsotāju pievieno nedaudz, tā lai saldais krējums kļūtu zilgans. Kārtīgi samaisa, kamēr želatīns līdz galam vēl nav izkusis.

4
Paveikts

Iegūto masu salej pa formiņām un ieliek ledusskapī līdz sastingšanai. Gatavo panna kottu izdekorē ar ogām un piparmētru.

Pikants olu kultenis, gatavosim.lv, receptes
iepriekšējais
Pikantais olu kultenis ar čili
Tomātu salāti, gatavosim.lv, receptes
nākamais
Tomātu salāti ar citronu un bazilika vinegretu
Pikants olu kultenis, gatavosim.lv, receptes
iepriekšējais
Pikantais olu kultenis ar čili
Tomātu salāti, gatavosim.lv, receptes
nākamais
Tomātu salāti ar citronu un bazilika vinegretu