3 0
Vegānisks šokolādes braunijs

Dalīties sociālajos tīklos

Vai dalīties nokopējot šo saiti

Produkti

Norādītās porcijas
140 g Kviešu milti
20 g Kakao pulveris
200 g Pūdercukurs
80 ml Augu eļļa
1 tējk. Vaniļas ekstrakts
200 gr Tumšā šokolāde Vegāniska
240 ml Mandeļu piens

Vegānisks šokolādes braunijs

Receptes īpašības
  • Vegānisks
  • 40 min.
  • Porcijas 16
  • Viegli

Produkti

Apraksts

Dalīties

Šokolādes braunijs ar bagātīgu garšu – katra saldummīļa sapnis! Šī šokolādes braunija recepte ir piemērota vegāniem, kā arī tiem, kuri vēlas pagatavot klasisko brauniju nedaudz citādākā izildījumā – šoreiz bez olām un sviesta! Vai tas ir iespējams? Jā, turklāt pavisam vienkārši un arī ātri – pagatavo un pārliecinies!

Soļi

1
Paveikts

Cepeškrāsni uzkarsē līdz 180 grādu temperatūrai. Taisnstūra cepamformā (apmēram 20x20 cm) ieklāj cepampapīru.

2
Paveikts

Lielā traukā ber miltus, kakao pulveri un cukuru. Rūpīgi apmaisa.

3
Paveikts

Klāt pievieno iepriekš izkausētu tumšo šokolādi, eļļu, vaniļas ekstraktu un mandeļu pienu. Maisa, līdz tiek iegūta viendabīga konsistence.

4
Paveikts

Sagatavoto mīklu lej cepamformā un cep cepeškrāsnī 180 grādu temperatūrā apmēram 25-30 minūtes. Ņem vērā, ka cepšanas laiks ir atkarīgs no cepeškrāsns. Lai pārbaudītu, vai braunijs ir gatavs, iedur tajā zobu bakstāmo kociņu - ja mīkla nepielīp, tas ir gatavs!

Antra

Vegāniskas plānās pankūkas
iepriekšējais
Vegāniskas plānās pankūkas
Vegāniskas plānās pankūkas
iepriekšējais
Vegāniskas plānās pankūkas