3 0
Vegānisks šokolādes braunijs

Dalīties sociālajos tīklos

Vai dalīties nokopējot šo saiti

Produkti

Norādītās porcijas
140 g Kviešu milti
20 g Kakao pulveris
200 g Pūdercukurs
80 ml Augu eļļa
1 tējk. Vaniļas ekstrakts
200 gr Tumšā šokolāde Vegāniska
240 ml Mandeļu piens

Vegānisks šokolādes braunijs

Receptes īpašības
  • Vegānisks
  • 40 min.
  • Porcijas 16
  • Viegli

Produkti

Apraksts

Dalīties

Šokolādes braunijs ar bagātīgu garšu – katra saldummīļa sapnis! Šī šokolādes braunija recepte ir piemērota vegāniem, kā arī tiem, kuri vēlas pagatavot klasisko brauniju nedaudz citādākā izildījumā – šoreiz bez olām un sviesta! Vai tas ir iespējams? Jā, turklāt pavisam vienkārši un arī ātri – pagatavo un pārliecinies!

Soļi

1
Paveikts

Cepeškrāsni uzkarsē līdz 180 grādu temperatūrai. Taisnstūra cepamformā (apmēram 20x20 cm) ieklāj cepampapīru.

2
Paveikts

Lielā traukā ber miltus, kakao pulveri un cukuru. Rūpīgi apmaisa.

3
Paveikts

Klāt pievieno iepriekš izkausētu tumšo šokolādi, eļļu, vaniļas ekstraktu un mandeļu pienu. Maisa, līdz tiek iegūta viendabīga konsistence.

4
Paveikts

Sagatavoto mīklu lej cepamformā un cep cepeškrāsnī 180 grādu temperatūrā apmēram 25-30 minūtes. Ņem vērā, ka cepšanas laiks ir atkarīgs no cepeškrāsns. Lai pārbaudītu, vai braunijs ir gatavs, iedur tajā zobu bakstāmo kociņu - ja mīkla nepielīp, tas ir gatavs!

Čia sēklu pudiņš
iepriekšējais
Čia sēklu pudiņš ar mango
Vegāniskās šokolādes trifeles
nākamais
Vegāniskās šokolādes trifeles
Čia sēklu pudiņš
iepriekšējais
Čia sēklu pudiņš ar mango
Vegāniskās šokolādes trifeles
nākamais
Vegāniskās šokolādes trifeles