Produkti
-
140 g Kviešu milti
-
20 g Kakao pulveris
-
200 g Pūdercukurs
-
80 ml Augu eļļa
-
1 tējk. Vaniļas ekstrakts
-
200 gr Tumšā šokolādeVegāniska
-
240 ml Mandeļu piens
Apraksts
Šokolādes braunijs ar bagātīgu garšu – katra saldummīļa sapnis! Šī šokolādes braunija recepte ir piemērota vegāniem, kā arī tiem, kuri vēlas pagatavot klasisko brauniju nedaudz citādākā izildījumā – šoreiz bez olām un sviesta! Vai tas ir iespējams? Jā, turklāt pavisam vienkārši un arī ātri – pagatavo un pārliecinies!
Soļi
1
Paveikts
|
Cepeškrāsni uzkarsē līdz 180 grādu temperatūrai. Taisnstūra cepamformā (apmēram 20x20 cm) ieklāj cepampapīru. |
2
Paveikts
|
Lielā traukā ber miltus, kakao pulveri un cukuru. Rūpīgi apmaisa. |
3
Paveikts
|
Klāt pievieno iepriekš izkausētu tumšo šokolādi, eļļu, vaniļas ekstraktu un mandeļu pienu. Maisa, līdz tiek iegūta viendabīga konsistence. |
4
Paveikts
|
Sagatavoto mīklu lej cepamformā un cep cepeškrāsnī 180 grādu temperatūrā apmēram 25-30 minūtes. Ņem vērā, ka cepšanas laiks ir atkarīgs no cepeškrāsns. Lai pārbaudītu, vai braunijs ir gatavs, iedur tajā zobu bakstāmo kociņu - ja mīkla nepielīp, tas ir gatavs! |