0 0
Vegāniskās šokolādes trifeles

Dalīties sociālajos tīklos

Vai dalīties nokopējot šo saiti

Produkti

Norādītās porcijas
170 g Tumšā šokolāde Vegāniska (mēs izmantojam šokolādi ar 70% kakao saturu)
1 Avokado
1/2 tējk. Vaniļas ekstrakts
3 ēd. k. Kakao pulveris
Sāls

Vegāniskās šokolādes trifeles

Receptes īpašības
  • Vegānisks
  • 10 min.
  • Porcijas 12
  • Viegli

Produkti

Apraksts

Dalīties

Šokolādes un avokado trifeles – gardums, ko novērtēs ikviens šokolādes un saldumu cienītājs! Lai arī parasti trifeļu pagatavošanā tiek izmantots saldais krējums vai sviests, šoreiz ne viens, ne otrs nebūs nepieciešams. Lai aizvietotu minētos piena produktus, šajā receptē liksim lietā avokado – tas piešķirs ne tikai maigu garšu, bet arī krēmīgu konsistenci! No minēto sastāvdaļu daudzuma varēsi pagatavot aptuveni 12 trifeles.

Soļi

1
Paveikts

Izkausē šokolādi ūdens peldē, pievieno vaniļas ekstraktu un šķipsniņu sāls.

2
Paveikts

Avokado notīra un tā mīkstumu saspiež ar dakšiņu vai sablendē, līdz tiek iegūts viendabīgas konsistences biezenis.

3
Paveikts

Avokado biezeni pievieno izkausētajai šokolādei un rūpīgi maisa, līdz masa kļūst viendabīga. Sagatavoto masu ievieto ledusskapī uz apmēram 1 stundu vai līdz brīdim, kad tā kļūst samērā stingra.

4
Paveikts

Kad masa ir atdzesēta, ar ēdamkarotes vai neliela izmēra saldējuma karotes palīdzību veido bumbiņas, pēc tam tās saveļ starp plaukstām, iegūstot glītu, apaļu trifeļu formu.

5
Paveikts

Nelielā bļodiņā vai šķīvī ieber kakao pulveri un katru trifeli rūpīgi apviļā tajā. Trifeles pasniedz istabas temperatūrā, taču ilgākai uzglabāšanai izvēlies ledusskapi, lai trifeles nezaudētu formu un garšu!

šokolādes braunijs
iepriekšējais
Vegānisks šokolādes braunijs
Vegāniskie auzu pārslu cepumi
nākamais
Vegāniskie auzu pārslu cepumi
šokolādes braunijs
iepriekšējais
Vegānisks šokolādes braunijs
Vegāniskie auzu pārslu cepumi
nākamais
Vegāniskie auzu pārslu cepumi