0 0
Vista paprikas un tomātu mērcē

Dalīties sociālajos tīklos

Vai dalīties nokopējot šo saiti

Produkti

Norādītās porcijas
1 kg. Vistas gaļa Apmēram 6 – 8 vistas gabaliņi
2 gb. Sarkanā paprika
1 gb. Dzeltenā paprika
1 ēd.k. Tomātu mērce
2 gb. Tomāts
2 gb. Sīpols(i) Sīpolu vietā var izmantot puravu
3 daiviņas. Ķiploks(i)
1 ēd.k. Paprikas pulveris Asumam var izmantot adžiku
1 ēd.k. Skābais krējums
200 ml. Ūdens

Vista paprikas un tomātu mērcē

  • 30 min.
  • Porcijas 4
  • Viegli

Produkti

Apraksts

Dalīties

Saldskābas mērces cienītājiem. Maiga vistas gaļa ar paprikas un tomātu mērci, kas iet tik dievišķīgi kopā. Šo ēdienu var baudīt ar jebko – makaroniem, kartupeļiem, griķiem, rīsie, kuskusu.

Soļi

1
Paveikts

Svaigo vistu sadala gabaliņos (ja tā ir vesela). Vistu liek uz ietaukotas pannas un apbrūnina.

2
Paveikts

Sīpolu, papriku un ķiploku sagriež gabaliņos un apcep uz pannas.
Pārāk sacept nevajag, jo tas viss vēl būs jāsautē.

3
Paveikts

Tam visam pievieno 1 ēdk. tomātu mērces, garšvielas, paprikas pulveri vai adžiku un pasautē. Tad tam visam pievieno apmēram 200 ml ūdens un vēl 2 min pasautē.

4
Paveikts

Sautējamā traukā vai katliņā liek vistu un paprikas mērci un sautē apmēram 20 min.

5
Paveikts

Kad ēdiens gandrīz gatavs, pievieno 1 ēdk. skābā krējuma un gabaliņos sagrieztus tomātus.

Gatavosim.lv

iepriekšējais
Pikantie tunča salāti
nākamais
Pupiņu un gaļas sautējums ar čili
iepriekšējais
Pikantie tunča salāti
nākamais
Pupiņu un gaļas sautējums ar čili