0 0
Vista paprikas un tomātu mērcē

Dalīties sociālajos tīklos

Vai dalīties nokopējot šo saiti

Produkti

Norādītās porcijas
1 kg Vistas gaļa Apmēram 6 – 8 vistas gabaliņi
2 Sarkanā paprika
1 Dzeltenā paprika
1 ēd.k. Tomātu mērce
2 Tomāts
2 Sīpols(i) Sīpolu vietā var izmantot puravu
3 daiviņas Ķiploks(i)
1 ēd.k. Paprikas pulveris Asumam var izmantot adžiku
1 ēd.k. Skābais krējums
200 ml Ūdens

Vista paprikas un tomātu mērcē

  • 30 min.
  • Porcijas 4
  • Viegli

Produkti

Apraksts

Dalīties

Saldskābas mērces cienītājiem. Maiga vistas gaļa ar paprikas un tomātu mērci, kas iet tik dievišķīgi kopā. Šo ēdienu var baudīt ar jebko – makaroniem, kartupeļiem, griķiem, rīsie, kuskusu.

Soļi

1
Paveikts

Svaigo vistu sadala gabaliņos (ja tā ir vesela). Vistu liek uz ietaukotas pannas un apbrūnina.

2
Paveikts

Sīpolu, papriku un ķiploku sagriež gabaliņos un apcep uz pannas.
Pārāk sacept nevajag, jo tas viss vēl būs jāsautē.

3
Paveikts

Tam visam pievieno 1 ēdk. tomātu mērces, garšvielas, paprikas pulveri vai adžiku un pasautē. Tad tam visam pievieno apmēram 200 ml ūdens un vēl 2 min pasautē.

4
Paveikts

Sautējamā traukā vai katliņā liek vistu un paprikas mērci un sautē apmēram 20 min.

5
Paveikts

Kad ēdiens gandrīz gatavs, pievieno 1 ēdk. skābā krējuma un gabaliņos sagrieztus tomātus.

Tunča salāti, Sarkans šķīvis, Recepte
iepriekšējais
Pikantie tunča salāti
Panacanella, Salāti, Tomāti, Recepte
nākamais
Pancanella
Tunča salāti, Sarkans šķīvis, Recepte
iepriekšējais
Pikantie tunča salāti
Panacanella, Salāti, Tomāti, Recepte
nākamais
Pancanella