Produkti
-
1 kg Vistas gaļaApmēram 6 – 8 vistas gabaliņi
-
2 Sarkanā paprika
-
1 Dzeltenā paprika
-
1 ēd.k. Tomātu mērce
-
2 Tomāts
-
2 Sīpols(i)Sīpolu vietā var izmantot puravu
-
3 daiviņas Ķiploks(i)
-
1 ēd.k. Paprikas pulverisAsumam var izmantot adžiku
-
1 ēd.k. Skābais krējums
-
200 ml Ūdens
Apraksts
Saldskābas mērces cienītājiem. Maiga vistas gaļa ar paprikas un tomātu mērci, kas iet tik dievišķīgi kopā. Šo ēdienu var baudīt ar jebko – makaroniem, kartupeļiem, griķiem, rīsie, kuskusu.
Soļi
1
Paveikts
|
Svaigo vistu sadala gabaliņos (ja tā ir vesela). Vistu liek uz ietaukotas pannas un apbrūnina. |
2
Paveikts
|
Sīpolu, papriku un ķiploku sagriež gabaliņos un apcep uz pannas. |
3
Paveikts
|
Tam visam pievieno 1 ēdk. tomātu mērces, garšvielas, paprikas pulveri vai adžiku un pasautē. Tad tam visam pievieno apmēram 200 ml ūdens un vēl 2 min pasautē. |
4
Paveikts
|
Sautējamā traukā vai katliņā liek vistu un paprikas mērci un sautē apmēram 20 min. |
5
Paveikts
|
Kad ēdiens gandrīz gatavs, pievieno 1 ēdk. skābā krējuma un gabaliņos sagrieztus tomātus. |