0 0
Biezpiena sacepums ar ķiršiem

Dalīties sociālajos tīklos

Vai dalīties nokopējot šo saiti

Produkti

Norādītās porcijas
4 Vistu ola(s)
4 Biezpiena paciņa(s)
Ķirši Vai citi augļi
3 ēdk. Baltais cukurs
Skābais krējums
Vanilīna cukurs

Biezpiena sacepums ar ķiršiem

  • 40 min.
  • Porcijas 5
  • Vid. Sarežģītība

Produkti

Apraksts

Dalīties

Šī ir viena no vienkāršākajām saldo ēdienu receptēm, jo nav jārēķina mistiskas mērvienības un tilpumi (lieta, kas daudziem ļoti nepatīk). Turklāt, tā ir ļoti ātri pagatavojama, tāpēc virtuvē nav jāpavada viss vakars. Šis saldais ir starp kūku un maigu biezpiena sacepumu. Garnējums sacepumam dod īpašu ”odziņu”, tāpēc droši varat variēt ar to pēc saviem ieskatiem – āboli, ķirši, plūmes, rabarberi u.c.

Soļi

1
Paveikts

Biezpienam pievienojam olas, putraimus, cukuru un vaniļu pēc garšas, samaisām vienmērīgu masu. Ietaukojam cepampannu (sviests vai margarīns) un pildām masu pannā. Virsu garnējam ar svaigiem ķiršiem, kas atdalīti no kauliņiem.

2
Paveikts

Pannu liekam cepeškrāsnī uz 180 grādiem un cepam, kamēr garnējums paliek mīksts – apm. 15 – 20 min. Šo laiku nevajadzētu pārsniegt, jo biezpiens paliks sauss.

3
Paveikts

Sacepumu izņemam no krāsns un atdzesējam, lai ir mēreni silts. Virsū garnējam ar skābo krējumu, kuram virsū uzberam cukuru (pēc izvēles).

Gatavosim.lv

iepriekšējais
Gards un sulīgs steiks
nākamais
Marinētas sēnes
iepriekšējais
Gards un sulīgs steiks
nākamais
Marinētas sēnes