0 0
Biezpiena sacepums ar ķiršiem

Dalīties sociālajos tīklos

Vai dalīties nokopējot šo saiti

Produkti

Norādītās porcijas
4 Vistu ola(s)
4 Biezpiena paciņa(s)
Ķirši Vai citi augļi
3 ēd.k. Baltais cukurs
Skābais krējums
Vanilīna cukurs

Biezpiena sacepums ar ķiršiem

  • 40 min.
  • Porcijas 5
  • Vid. Sarežģītība

Produkti

Apraksts

Dalīties

Šī ir viena no vienkāršākajām saldo ēdienu receptēm, jo nav jārēķina mistiskas mērvienības un tilpumi (lieta, kas daudziem ļoti nepatīk). Turklāt, tā ir ļoti ātri pagatavojama, tāpēc virtuvē nav jāpavada viss vakars. Šis saldais ir starp kūku un maigu biezpiena sacepumu. Garnējums sacepumam dod īpašu ”odziņu”, tāpēc droši varat variēt ar to pēc saviem ieskatiem – āboli, ķirši, plūmes, rabarberi u.c.

Soļi

1
Paveikts

Biezpienam pievieno olas, putraimus, cukuru un vaniļu pēc garšas, samaisa vienmērīgu masu. Ietauko cepampannu (sviests vai margarīns) un pilda masu pannā. Virsu garnē ar svaigiem ķiršiem, kas atdalīti no kauliņiem.

2
Paveikts

Pannu liek cepeškrāsnī uz 180 grādiem un cep, kamēr garnējums paliek mīksts – apm. 15 – 20 min. Šo laiku nevajadzētu pārsniegt, jo biezpiens paliks sauss.

3
Paveikts

Sacepumu izņem no krāsns un atdzesē, lai ir mēreni silts. Virsū garnē ar skābo krējumu, kuram virsū uzberam cukuru (pēc izvēles).

Smūtijs, Glāze, Recepte
iepriekšējais
Superveselīgais enerģijas smūtijs
Marinētas sēnes, Burka, Recepte
nākamais
Marinētas sēnes
Smūtijs, Glāze, Recepte
iepriekšējais
Superveselīgais enerģijas smūtijs
Marinētas sēnes, Burka, Recepte
nākamais
Marinētas sēnes