0 0

Dalīties sociālajos tīklos

Vai dalīties nokopējot šo saiti

Produkti

Norādītās porcijas
Picas mīklai
1 glāze Kviešu milti
1/2 tējk. Sāls
1/2 tējk. Baltais cukurs
1 Vistu ola(s)
1 glāze Piens
1 ēd.k. Olīveļļa
Picas virsmai
Pēc gaumes Salami
Pēc gaumes Tomātu mērce
Pēc gaumes Tomāts
Pēc gaumes Mocarella
Pica ar salami un mocarellas sieru

Pica ar salami un mocarellas sieru

Virtuve:
  • 20 min.
  • Porcijas 4
  • Viegli

Produkti

  • Picas mīklai

  • Picas virsmai

Apraksts

Dalīties

Pica ir viens no ēdieniem, ko labprāt baudām draugu vidū vai sestdienas vakarā skatoties savu iemīļoto vakara filmu. Lai šis brīdis būtu patiešām īpašs, piedāvājam jau iepriekš pagatavot gardu picu ar salami un mocarellas sieru. Ja ēdiena baudītāji būs vairāki, parastās standarta picas vietā varat pagatavot vairākas nelielas piciņas interesantās formās.

Soļi

1
Paveikts

Picas mīklu taisa no parastās pankūku mīklas. Mīklas sastāvdaļas vienmērīgi samaisa, lej formiņā un liek iepriekš uzsildītā cepeškrāsnī. Cep apmēram 10 min., līdz mīkla kļūst zeltaini brūna.

2
Paveikts

Ņem ārā no krāsns un virsū pabiezā kārtā smērē tomātu mērci.

3
Paveikts

Kā nākamo kārtu liek salami desas šķēlītes.

4
Paveikts

Virsū salami desai šķēlītēs griež svaigu tomātu.

5
Paveikts

Kad picai visas kārtas gatavas, ieliek to cepeškrāsnī vēl uz dažām minūtēm, lai siers nedaudz pakustu. Tad ņem ārā, virsū kaisa bazilika un rukolas lapiņas. Svaigu garšvielu vietā var izmantot arī garšvielu maisījumu, kas paredzēts picām. Labu apetīti!

Gatavosim.lv

Baklažāni, Pipari, Tomāti, Recepte
iepriekšējais
Parmidžano baklažāni
Siļķe kažokā, Recepte
nākamais
Siļķe kažokā
Baklažāni, Pipari, Tomāti, Recepte
iepriekšējais
Parmidžano baklažāni
Siļķe kažokā, Recepte
nākamais
Siļķe kažokā