0 0
Siļķe kažokā

Dalīties sociālajos tīklos

Vai dalīties nokopējot šo saiti

Produkti

Norādītās porcijas
4 Kartupeļi (lis) Vārīti
5-6 Marinēts siļķu rolmopsis (ši)
1 Baltais sīpols
2 glāzes Majonēze
4 nelielas Biete(s) Vārītas
4 Vistu ola(s) Vārītas

Siļķe kažokā

  • 45 min.
  • Porcijas 6
  • Viegli

Produkti

Apraksts

Dalīties

Šī ir tradicionāla siļķes kažokā recepte, bet tieši tāpēc – pārbaudīta vērtība. Iesakam to pagatavot mājās pašiem, jo tad ir iespējams variēt ar sastāvdaļām pēc sirds patikas un skaidri zināt – no kā tad tas kažoks sastāv.

Soļi

1
Paveikts

Ņem trauku, kurā tiks gatavoti salāti. Visas sastāvdaļas ir sadala tik vienādās daļās, cik kārtas vēlēsieties.

2
Paveikts

Ņem 2 vārītus kartupeļus, sagriež nelielos gabaliņos un kārto pa visu trauka dibenu. Pāri tam klāj krējumu sajauktu ar majonēzi.

3
Paveikts

Tālāk ņem sīpolu. Pusi no tā tāpat sagriež sīkos gabaliņos un kārto virsū kartupeļiem.

4
Paveikts

Virs sīpola nākamo kārtu liek siļķi. 2 – 3 gabaliņus smalki sagriež un kārto traukā.

5
Paveikts

Ņem 2 vārītas bietes, sarīvē un klāj virs siļķes.

6
Paveikts

Tad sīki sagrieztas 2 vārītas olas.

7
Paveikts

Tad atkal majonēzi, atlikušos kartupeļus, sīpolus, siļķi, bieti. Pēdējai kārtai pāri liek majonēzi ar krējumu un pārkaisām ar gabaliņos sagrieztām 2 vārītām olām, sāli, pipariem vai citām garšvielām pēc sirds patikas!

Pica, Salami, Tomāti, Recepte
iepriekšējais
Pica ar salami un mocarellas sieru
Ābolu pīrāgs, Āboli, Recepte
nākamais
Ābolu pīrāgs
Pica, Salami, Tomāti, Recepte
iepriekšējais
Pica ar salami un mocarellas sieru
Ābolu pīrāgs, Āboli, Recepte
nākamais
Ābolu pīrāgs