0 0
Siļķe kažokā

Dalīties sociālajos tīklos

Vai dalīties nokopējot šo saiti

Produkti

Norādītās porcijas
4 Kartupeļi (is) Vārīti
5-6 Marinēts siļķu rolmopsis (ši)
1 Baltais sīpols
2 glāzes Majonēze
4 nelielas Biete(s) Vārītas
4 Vistu ola(s) Vārītas

Siļķe kažokā

  • 45 min.
  • Porcijas 6
  • Viegli

Produkti

Apraksts

Dalīties

Šī ir tradicionāla siļķes kažokā recepte, bet tieši tāpēc – pārbaudīta vērtība. Iesakam to pagatavot mājās pašiem, jo tad ir iespējams variēt ar sastāvdaļām pēc sirds patikas un skaidri zināt – no kā tad tas kažoks sastāv.

Soļi

1
Paveikts

Ņemam trauku, kurā gatavosim salātus. Šīs visas sastāvdaļas ir jāsadala tik vienādās daļās, cik kārtas vēlēsieties. Es gatavoju divas.

2
Paveikts

Ņemam 2 vārītus kartupeļus, sagriežam nelielos gabaliņos un kārtojam pa visu trauka dibenu. Pāri tam klājam krējumu sajauktu ar majonēzi.

3
Paveikts

Tālāk ņemam sīpolu. Pusi no tā tāpat sagriežam sīkos gabaliņos un kārtojam virsū kartupeļiem. Es izmantoju sarkano sīpolu, kurš nav tik spēcīgs un ass.

4
Paveikts

Virs sīpola nākamo kārtu liekam siļķi. 2 – 3 gabaliņus smalki sagriežam un kārtojam traukā.

5
Paveikts

Ņemam 2 vārītas bietes, sarīvējam un klājam virs siļķes.

6
Paveikts

Tad sīki sagrieztas 2 vārītas olas.

7
Paveikts

Tad atkal majonēzi, atlikušos kartupeļus, sīpolus, siļķi, bieti. Pēdējai kārtai pāri liekam majonēzi ar krējumu un pārkaisām ar gabaliņos sagrieztām 2 vārītām olām, sāli, pipariem vai citām garšvielām pēc sirds patikas!

Gatavosim.lv

iepriekšējais
Pica ar salami un mocarellas sieru
nākamais
Ābolu pīrāgs
iepriekšējais
Pica ar salami un mocarellas sieru
nākamais
Ābolu pīrāgs